HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (1963/2259) > >>

regnar:
Tegnap este megnéztem egy filmet, a címe: Running Scared.
Ritkán látni ehhez hasonlóan erőszakos filmet, nem beszélve arról, hogy a két órás film alatt szerintem 10-15 mondatban nincs benne, hogy f*ck.
A film egy dráma, a szó szoros értelmében dráma, erőszakos és pergő, ugyanakkor sötét és hűvösen letaglózó. szerintem Paul Valker egyik legjobb szerepében játszik, és feltűnik Malcolm McDowell is néhány jelenet erejéig.
a képi hatások első osztályúak, remek a vágás és a kamerakezelés, a rendező bátran nyúl különböző hatásokhoz, melyek erősítik a filmet.
Nem egy szórakoztató popcornmozi az biztos, az elejétől a végéig feszült.
Szerintem érdemes rááldozni két órát, igaz, ha valaki melankólikus hangulatban van, ez a film nem fogja felvidítani.
Egyetlen apró hibája van, az utolsó fél perc, amivel agyoncsapják lényegében az egészet... de talán megbocsátható.
Ritkán adok magas pontszámot, ez is lehetne magasabb, de a vége miatt le kell vonnom belőle, mert nem volt elég vér a rendező ...ban megtenni bizonyos dolgokat.
levonások után is
10/8,5
Számomra az év egyik meglepetése ez a film, nem vártam, hogy ennyire hatása alá lehet kerülni.

talgaby:
Még jó, hogy nem rögtön az Icon of Sinnel kezdtél. Vagyis, várjunk csak...az Romero, akkor az már foglalt. Maradjon ez esetben Cyberdemon.

Schmatzy:
Szerintem Pearlman simán elmehetne Arch-Vile-nak, vagy akár egyből Cyberdemon-nak.  

d-mon:
vagy mondjuk a fejét bevághatnák a repülő koponyák helyére    azt is támogatnám

talgaby:
Miért, mi a baj a Pinky demonnal? Az is tetszett, ahogy a filmen megcsinálták. Pinky, a démon.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése