HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (1953/2259) > >>

regnar:
Ez addig egészen rendben is van, amíg poénokat nyomva vagy valahogy lemegy a műsor, de onnantól, hogy beteges vággyal ugrott rá mindenféle állatra, belelépett az életterükbe, piszkálgatta őket, nem vall komoly állat-tudósra. De tény, hogy nézett volt..

talgaby:
Annyiban vitába szállnék ezzel, hogy  amai társadalomban (főleg  adiatalabbakra igaz ez) nem nagyon lehetne eladni Durrelt vagy akár Attenborough-t. Ő meg lehet, hogy feltűnösködve, szenzációhajhászan ugyan, de mégiscsak megnézette a természetflmjeit a tömegekkel. És én azt mondom, hogyha csak bohóckodással lehet elérni, hogy ne valóságshow-kat, hanme természetfilmeket nézzenek az emberek, akkor legyen.

regnar:

--- Idézet ---Na látod, ez a baj, hogy a híradóból csak ennyi derül ki róla. Mert nekik csak a szenzáció a lényeg.
--- Idézet vége ---

De most őszintén, ez a muksó inkább volt szenzációhajhász magamutogató, mint komoly állatkutató. Gerald Durell pl soha nem tapizta kéjjel az állatokat, meg nem játszott velük...tehát neki is csak a szenzáció volt a lényeg, és most megkapta.. persze nem akarok érzéketlennek tűnni, mégiscsak egy ember volt, aki meghalt és nyilván a családjának ez szörnyű tragédia, de annyira felelőtlen, hogy folyamatosan a levegőben volt a veszély, tehát igazából nem tudom sajnálni, hiszen ő kereste a bajt, és aki keres, az mint tudjuk, előbb utóbb talál.

Nitro:

--- Idézet ---Amúgy eddig nemtúlzottan hallottam róla, csak ma a híradóban láttam, hogy a kb 1éves gyermekével a kezében játszott a krokodilokkal.
--- Idézet vége ---
Na látod, ez a baj, hogy a híradóból csak ennyi derül ki róla. Mert nekik csak a szenzáció a lényeg.  

regnar:
Ide szúrom, mert mostanában egyre másra jelennek meg a 9/11-el foglalkozó filmek, de most egy érdekes képregényes hírt szúrnék be, amelyben egy ismertebb személy is feltűnik   :

"bestseller lett a 9/11 képregény
2006. szeptember 7. 15:20

Pillanatok alatt óriási siker lett az a képregény, mely a World Trade Center elleni terrortámadás 2001-ben történt eseményeit eleveníti fel.

Nem sokkal a történtekről szóló mozifilm világpremierje után megindult hódító útjára a rajzos adaptáció is. Sid Jacobson és Ernie Colon, a The 9/11 Report: A Graphic Adaptation című alkotás szerzői elmondták, hogy a hivatalos bizottsági beszámolóra építették fel történetüket. “Már az első fejezettől kezdve percről-percre követjük azt, ami a négy eltérített gépen történt” – állítják a szerzők, akik igyekeztek saját véleményüket teljesen kihagyni a történetből.

A 133 oldalas képregény a fiatal olvasókat szeretné megcélozni, akiket feltehetőleg untatnak a hosszú, hivatalos dokumentumok. A könyv borítóján Stan Lee, képregénykirály, a Pókember szülőatyja ajánlása olvasható, mely szerint sosem olvasott még “valódi történeten alapuló sztorit, mely ennyire olvasmányos és jól illusztrált lett volna. Iskolákban kellene tanítani.” "

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése