HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (1952/2259) > >>

Gabe:
Egy régi klasszikust szeretnék a figyelmetekbe ajánllani:

Street Rod: itt

és Emberek itt a lényeg:Street Rod 2 !!!

Az oldalon még van pár régi cucc, de ezeken akadt meg a szemünk most. Telepítés és leírás a letöltés mellett. Jó szórakozást  

talgaby:
Nem, ez azért az eredet feldolgozás, bár ez se épp gyerekmese (mondjuk az eredeti könyv se az...).

Gabe:

--- Idézet ---Vasárnap TV2 0:15 Decameron. A nagy botrányt kavart filmet mindenképpen érdemes megnézni.
--- Idézet vége ---
khmm... khh... izé... csak nem az a bizonyos... xxx kategóriájú film?  

regnar:
Ha már természetfilm, ne felejtsük el a remek - sajnos az utóbbi időben szinte teljesen mellőzőtt - magyar természet illetve útifilmeket.
Nekem személyes kedvencem a 12 hónap az erdőn. Azt hiszem az utólérhetetlen képi világ és hangulat nagyon sokakat megragadott. Szerencsére talán a múlt év decemberében megjelent DVD-n is, és nem kell az agyonnézett VHS-t kínozni  
De nagyon jól sikerült még a Gyöngyvirágtól lombhullásig, és a Cimborák hegyen völgyön is.
Az útifilm kategóriában pedig - számomra - az abszolut első és örök a Másfélmillió lépés magyarországon és folytatása. Rockembauer Pál, akit régóta példaképemnek tartok, (Sajnos korán és nagyon hirtelen távozott közülünk) olyan időtálló filmet alkotott, amely azóta a túrázók, erdőjárók bibliája lett. Rockembauer munkássága azt hiszem példaként állítható még nagyon sok nemzedék számára. (Bocsánat, ha kissé elfogult vagyok vele, de..)
Nekem többek között ez a film adta a lökést, és mára már a dunántúli kék túra nagy részét bejártam... Sajnos a mai "extrém" sportolás közepedte egyre kevesebb szó esik a klasszikus erdőjárásról és túrázásról, a nagy többség számára csak az adrenalinnövelő "sportok" az ismertek.

És ahogy a Monti pájtonban mondanák, most következzék valami egészen más.
A hétvégére néhány filmet ajánlanék, nem a kommersz (értsd akció, horror, thriller stb..) kategóriából.
Az M1-en 23:30-kor kezdődik a Kiss Kiss (bang bang) című film. (nem keverendő az idén bemutatott hasonló alkotással) Egy bérgyilkosról és egy némileg visszamaradott srácról szól. Mindenképpen érdemes megnézni. Ízig-vérig angol film, keserédes, inkább dráma.

Vasárnap TV2 0:15 Decameron. A nagy botrányt kavart filmet mindenképpen érdemes megnézni.

És lesz még a hétvégén - kommersz kategóriában   - Jay és Néma Bob visszavág   , Rémálom az Elm utcában       ,

Ja és akkor még valami egészen más.
PÓKEMBER 3 előzetes az imdb-n (remélem Ti is a Mr.T-s reklámot kapjátok előtte. Király  

http://www.imdb.com/title/tt0413300/traile...lay-E28048-10-2

Spidáj:
Gerald Durrel viszont 6almas  

gyerek korom olvasmányainak legfontosabb része
Madarak Vadak Rokonok
Istenek kertje

ezeket hogy imádtam  

uh most kedvet is kaptma előkeresni párat  

Főleg azt imádtam mikor volt 3 kisbaglya asszem és vmi kis madarakat akart etetni velük, aztán +kérte Leslie bátyját (a kedvencem) hogy lőjjön neki ilyen kis madarakat (veréb talán?  ) azt hülye Leslie elkezdte lőni őket a tetőről, és a ház másik oldalán a teraszon a MaMa + vmi Állatkínzás ellenes Világvédő Tyúk épp teáztak és az állatkínzokat kívánták a pokolba és közben ott hullottak a halott ,,talánverebek" a tetőről    

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése