HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (1950/2259) > >>

Ash:

--- Idézet ---A nagyon híres Evil Dead sorozat első részét tavaly láttam, de kínszenvedés volt végigülni, annyira untam. Ez a "lassan megyek, mindjárt történik valami" jó pár percig egyszer egy filmben, de amikor az egész horror erre épül az baromi unalmas tud lenni fél óra után. Ezután véletlenül a Holtak Hajnala dvd-ből a régit vettem meg, arra még azt mondom, hogy egyszer meg lehetett nézni
--- Idézet vége ---
Evil Deadről annyit, hogy az első résznek bár volt, mégis nem hivatalosan a 2. rész prequel-je.
 Ami viszont nemhogy klasszikus, hanem idióta, Sam és Bruce remeke, akár csak az Army of Darkness.
A nickem is innen származik.  

Kellenek a klasszkusok, és nem szabad a mai hyper-CGI-motion captured-Bullet time-filmes szemmel nézni. Én néha jobban élvezem őket.

Csak nézd meg a Ragyogás első (Nicholson féle), és az új, abszolute King szájíze szerint készült remake-jét.

Ezértis Evil Dead, és Hullajó rulez!

Bár nem ez az adok-veszek, de, ha nem jött be, átvenném a Holtak hajnala eredetijét. Már persze, ha komolyan írtad Kaine.

regnar:
Jogos érvek    

kaine:
Kösz, de soha többé nem nézek meg klasszikus horrorfilmeket. Amikor kölyök voltam, még tetszettek, de ma képtelen vagyok végignézni egyet is. Olyat még esetleg, amit már láttam és ismerek, de azt se nagyon, ám amit még nem láttam, azt nem. Azok annyira gázok, hogy meg vagyok róla győződve, hogy akinek ma is tetszik, azoknak csakis azért, mert nosztalgikus érzéseik vannak iránta, még ha ezt nem is tudják magukról.
A nagyon híres Evil Dead sorozat első részét tavaly láttam, de kínszenvedés volt végigülni, annyira untam. Ez a "lassan megyek, mindjárt történik valami" jó pár percig egyszer egy filmben, de amikor az egész horror erre épül az baromi unalmas tud lenni fél óra után. Ezután véletlenül a Holtak Hajnala dvd-ből a régit vettem meg, arra még azt mondom, hogy egyszer meg lehetett nézni, de nem nézném meg még egyszer. Ezután jött a híres Hellblazer (nem tudom mi volt a magyar címe) a bűvöskockás tüskés fejű idegenekkel, hát az volt a másik, amit megtekintés után azonnal dobtam a kukába, de közben eluntam az életem.
Szóval a klasszikus horrorokból igen nagyon kevés van, ami még tetszik. És próbálok a kihagyottakkal nem tenni újabb próbákat.  

regnar:
Kaine, ha tudod, nézd meg az eredeti filmet is (már, ha nem azt nézted meg). 77-ben készült, a címe ugyanaz, a sziklák szeme. abban az időben elég keménynek számított, és szerintem jobb, mint a feldolgozás, bár nekem a feldoli is bejött.

kaine:
Na, láttátok?    Jack poénja a lábáról nagyon ott volt!    "Te rohadék!!!"    

Láttam a Sziklák szeme című horrorféleséget is. Azt mondták nagyon durva látványban, szerintem majdnem átlagos volt, de a története jó volt. Vagy a hatása. Azt mondanám ilyennek kellett volna lennie a Megtorló filmnek. Nem ilyen véresnek, hanem...
A Megtorló film lényege volt a bosszú. Ennek a filmnek csak az egyik eleme volt a bosszú, mégis sokkal kielégítőbb és átérezhetőbb volt, mint a Megtorlóban.    Szóval jó volt, néha már szerettem volna, ha Aaron Stamford felgyújt mindenkit messziről.  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése