HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
Ash:
--- Idézet ---Egyébként Ashley Cole is van, az meg egy férfi focista. Szóval érdekes.
--- Idézet vége ---
Kösz. Látjátok?
Spidáj:
Hát +lestem a Prison Break 4es részt a 2.évadból...
Hát gyerekek 6almas ...
hihetetlen
BOILER:
Ambruzzi már kiesett, kiváncsi vok kinek hogy megy majd a sora, és hogy Bellick hogy szabadul ki a másik nyugdijjas-gerillával, kár hogy a jóbőr csaj Nika nem olyan rendes mint amilyen jóbőr ...
BOILER VÉGE:
kaine:
--- Idézet ---Hűfakk, a Halálos fegyver is 500 vagy 2000? És van rajta magyar szinkron?
--- Idézet vége ---
Nem szinkronos, feliratos, viszont vannak rajta olyan extrák, amik a szinkronos változaton nincsenek. Természetesen 2000 ft.
--- Idézet ---ennyiért írják... nagyon gyanús...
--- Idézet vége ---
Pedig eredeti, csak én megvettem most 3000 ft/darabját a szinkronosnak is. Erről átvettem az extrákat egy külön dvd-re és erre így már nincs szükségem.
Viszont valaki pm-ben lefoglalta a Börzéig, szóval az már nem eladó.
Nitro:
Egyébként Ashley Cole is van, az meg egy férfi focista. Szóval érdekes.
Ash:
--- Idézet ---Hát, nem akarlak elkeseríteni, de az Ashley elsősorban női név. Írd be egy keresőbe- például az imdb-n és meglátod mennyi színésznőt dob ki ilyen névvel.
Filmek: Halálos Fegyver 1-4 díszdobozos, Equlibrium, Man-Thing, Szellemhajó, Egyedül a sötétben (Alone in the dark), Jackie Chan: Master with Cracked Fingers (ez angolul), plusz egy Alias Ps2 játék.
Mindet 500 ft-ért fogom adni, kivéve az Aliast, az 1000 lesz.
--- Idézet vége ---
Nem keserítesz el. Nem én adtam neki ezt a nevet.
Gondolom 2000 pénz. 500/DVD ... ennyiért írják... nagyon gyanús...
ha el tudnék menni, érdekelne 2000ért a Halálos fegyver...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése