HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (1946/2259) > >>

regnar:
trailer alapján ne ítélj elsőre. Általában az egyetlen értelmes jelenetből vágnak ki pár részt és azt hiszi az ember, hogy teli lesz mindenféle nyalánksággal. Lásd Megtorló film előzetese. De jó példa erre az új Bond film előzetese is. Lényegében a végső akcióból van benne az összes akciójelenet-morzsa, de úgy tűnik, mintha több helyről lenne, mert így akarják eladni. (Persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy az új Bond nem lesz király, vagy, hogy nem lehet jó a Ghost Rider)

Mai ajánlatom mindenkinek kötelező jelleggel a Severance c. film.

a gagyibbnál is gagyibb "b" horror - abszolut nem véresen brutális, de akkorákat lehet rajta röhögni, hogy szétszakad az ember. Hogy miért?
Röviden egy kis ismertető az alapszituról. Egy nagy konszern néhány dolgozója csapatépítő tréningre érkezik Magyarországra (!) , hogy egy erdőben található kunyhóba menjenek, és éppen nyomnak a bérelt busszal ezerrel mindenféle Mol kutak mellett bele a Bakony és egyéb erdőkbe - a távoli képek meg valahol a kárpátokban készülhettek   - a söfőr lelkesen énekli, hogy : nem szedik a meggyet-makkot, te meg babám szeggyedd kapkodd - amin megszakadsz, majd véletlenül        átlépik a déli határt és mindenféle erdőben bújkáló szerb(???? vagy más) katonákkal kerülnek összetűzésbe egy kunyhóban... Innentől csupa móka a dolog, legbrutálisabb jelenet, amikor az erdő közepén egy luxus-hétvégi házba berohanva a Balaton!!!!!!!!!! térképén akarják megtudni, hogy hol vannak és merre meneküljenek.
Kötelező darab   Ajánlom a két prosti szövegét az első percekben.... a magyar káromkodási választék teljes sorát felvonultatják  
Amúgy a film angol, és a nyelv is angol, a magyarok magyarul nyomják, a szerbek(???? vagy mások) meg valamilyen szláv nyelven...

Spidáj:
Na gyerekek
Megnéztem a TaplóGáz nevü filmnek nevezett szart ...

nem is írok róla semmit mer  1 szar...

kap tőlem 1%ot a combba-kés jelenetért meg a csajért ...

De ami a lényeg
Leadták elötte a Ghost Rider trailert ... hát gyerekek az vmi fenomenális!!!
Hihetetlen jóra sikeredet!!!!
Iszonyatosan 100%os a trailer
Ha az egész film olyan jó lesz mint a bemutató akkor a Pókember bekaphatja Nick Cage lángoló pö*sét ...

Micho:

--- Idézet ---Az feltünt nektek hogy Ambruzzi játsza a Constantine-ban a Luci-t? 
--- Idézet vége ---
vazze lelőtted a poénomat  
ma este nézem majd a PB II/4-et (megjegyzem, hogy életemben erről nem olvastam el egyedül spoilerezett feliratot, mert télleg nem akarom megfosztani magam az izgalomtól )
szal a PB 4-es értékelésem után akartam beszúrni Ambruzzit, de hát...  

Spidáj:
Az feltünt nektek hogy Ambruzzi játsza a Constantine-ban a Luci-t?  

regnar:
Még a hétvégén néztem meg a Desperation c. filmet. A forgatókönyv Stephen King regényéből készült. Lényegében én is emiatt néztem meg. A film csak TV-re készült, ez látszik is rajta, ezt most pozitív értelemben értve. Majdnemhogy üti egy középkategórás B mozi szinvonalát.
A színészekre nem lehet panasz: Rom Pearlman és Tom Skeritt (Rég láthattuk már) a főszereplő.
A film - pontosabban a történet - meglehetősen sablonos, ennek ellenére jó szórakozás. Ami zavar az a kissé már megszokott King karakterek sora és az események kissé előre kiszámíthatósága.
Jó erős közepes film, King rajongók sem fognak csalódni benne. Az első fele kissé erőteljesebb, aztán a második felében elindul a hent ennek folyamányaként lazul a feszültség, de azért nem válik "megyek én hentelek" stílusú filmmé.

Mint TV filmet értékelem, és nálam simán megér 7/10-et.

PB második évad negyedik rész.
Na, ez egy jó rész volt. Annak ellenére, hogy folyton siratom a sztorit, ezt rendesen összerakták, a párhuzamos történetelemek fedték egymást és ezzel a nézőt bizonytalanságban lehetett tartani. Szerintem messze az eddigi legjobb a 4-ből.
SPOILER
Ambruzzi nagyon erős karakter volt, kár érte, gondolom a készítők már nem akarták fizetni a gázsiját, mert ő azért nevesebb színész volt...
Kíváncsi vagyok, hogy mit tettek Bellick-ékkel, én felhívtam volna a zsarukat, hogy hihi itt vannak ám velünk, gyertek értük, segítik a szökést..  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése