HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (1945/2259) > >>

talgaby:
MIért, mit várjunk egy Die Hard-filmtől? Sok akció, sok lövöldözés, sok robbantás, Bruce Willis cinikus beszólásai. Ennyi. Legalábbis remélem, hogy ilyen lesz, nem erőltetnek bele hülye monologizálásokat vagy valami nagy-nagy erkölcsi tanulságot. Willis akciófilmjeit pont azért szerettem, mert semmi más nem volt benne, csak rengeteg *bummm* és laza beszólás (Utolsó cserkész mindenek felett). Nem is kell több oda.

Micho:
megvan a Die Hard 4 rendezője, és megkezdődtek a produkció előkészületei, sőt, elvileg már forgatják is nemsoká  

A rendezői székbe Len Wiseman ül (Underworld). A bemutatót 2007 június 29-ére tűzték ki. amit tudni lehet még róla, hogy a cím Life Free or Die Hard lett... John McClane már nyugdíjas, és a sztori egy számítógépes támadás körül forog, ami az egész országot romba döntheti.

hááááát...  

Spidáj:
nemtom mennyire illik ebbe a topicba
főleg letsgonak szánom mer tudom hogy ő bukik a téma főszereplőjére

Ma Kiss Ramónának (Barátok Közt - Zsófi) csináltam vacsorát az étterembe, hülye főnököm meg úgy vitte ki mitnha ő csinálta volna, és a csaj oda volt hogy a főnök, a francia séf csinálta neki a kaját és ott dicsérte agyba-főbe ...

De a dicsőség mégis az enyém  

Spidáj:
Fú gyerekek...
Prison Break 2x 15: 100%

Hihetetlenül jó rész lett sztem.

BOILER

Pl: T-Bag térkép-kajálását imádtam, + a srác karaktere is 1re jobban bejön. Kiváncsi vagyok hogy veszi + a Franklin hogy veszi + a buszt  
Meg hogy Sucré most mit csinál

És persze hogy hogyan ássák fel a kis falut      

BOILER VÉGE

Spidáj:
Hát nemtom nekem a Megtorló film bejött  

Viszont tegnap Killjoy barátom hatására +néztem az Angyalok Városát.
Hát nekem az a film irtóra bejött  

Sok benne a jól eltalált jelenet bár furcsa módon engem mikor a hölgy meghal nem nagyon ragad magával de mikor pl a végén fut be a tengerbe és az angyal barátja nézi és nevet attól libabőrös lettem    

Nagyon bejött
És Hihetetlen jó zenéje van

500%      

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése