HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (1942/2259) > >>

regnar:
Csak bekukkantok, mert rengeteg dolgom van, de azt hiszem érdemes rákukkantani erre a linkre:

http://www.imdb.com/title/tt0381061/traile...lay-E29015-10-2

Az új BOND trailer! (több, mint két és fél perces)      

Húúúú de messze van november 17!

kaine:
De ez majdnem csak Jet Lee érdeme. Nélküle azért nem lett volna annyira jó. Nem beszélve arról, hogy már a 3. rész is gyengébb volt - szerintem- de az első az etalon.
Különben a Taxi 3-on én is tudtam szórakozni. A 4-től sem várok többet. Nekem meg pont a Jurassic Park 1 nem tetszett (talán mert tévében láttam először) és szerintem a 3 volt a legjobb a kis madárkákkal.

Micho:
akkor mondok egy ellenpéldát: Halálos Fegyver 4

tökéletesen illeszkedik a sorozatba, kicsit sem lett rosszabb, mint az előzőek  

Ash:

--- Idézet ---Én pl rettegek a taxi 4 és a jurassic park 4 filmektől

a jurassic parknak csak az els őrésze tetszett de még a 3. is jóvolt
de taxiból csak az 1 volt jó a 3. + kifejezetten undorító votl ...
--- Idézet vége ---
A Taxi3 "undorító" mivoltával vitatkoznék. Sajna én is úgy ültem be a moziba, hogy az 1hez hasonló minőségű akció-vígjátékot kapok... de amit kaptam az egy akció-vígjáték. Se több, se kevesebb. Ez olyan, mint a Mátrix. Van a MÁTRIX1. aztán megjelent valami még két rész... amit nem tartok folytatásnak, de jó filmek. Ugyanez van a taxival is. Az 1 szuper, megismételhetetlen (hallod Besson????). A 2, és a 3 a szórakoztatás felé vette az irányt, másképp kezdtem rá tekinteni, nem vártam az minőségét, és egy kellemes filmet néztem végig. Ha felállítasz egy mércét, és azt a mű nem éri el, még nem biztos, hogy hulladk. Mint mondtam, máshogy állj hozzá. Entertainment.

Spidáj:
Én pl rettegek a taxi 4 és a jurassic park 4 filmektől

a jurassic parknak csak az els őrésze tetszett de még a 3. is jóvolt
de taxiból csak az 1 volt jó a 3. + kifejezetten undorító votl ...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése