HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
Micho:
na majd rákeresek, már menetet tényleg megérne nyomni vele
talgaby:
Nem tudom. Annyit még hallottam, hogy az eredeti banda először ketté, majd még tovább vált, és külön-külön projectekbe kezdtek. A legfőbb irányvonal Linuxon folyt tovább, úgy tudom el is készültek egy állatos játékkal, annak a Wines 0.1alfáját láttam, ígéretes volt, de a DBZ-nél rosszabb még. Viszont a teljes állítólag nagy siker. Utána lankadt az érdeklődésem a projectek iránt, különösen mikor a DBZ3 nem haladt sehová (asszem mára végleg leállt), így a mostaniak nekem újdonságok. Pedig marha jó volna, ha kiadnának egy ilyen Marvel vs. DC-t MUGENnel, mivel a motor piszok gyors és megbízható, elég sok dolgot tud és viszonylag kicsi is. Egyedüla felbontással volt régen bajom (nem lehetett állítani, csak 320x240 lehetett), de gondolom ezt már csak kijavították...
Micho:
kösz a felvilágosítást
tehát videók vannak, de játék nincs?
talgaby:
A MUGEN egy réges-régi project volt arra, hogy pár lelkes ember összehozzon házilag egy Capcom-stílusú verekedős játék motorját. A szó valaminek a rövidítése, de már ők is elfelejtették, minek (meg spanyolul is van). Eredetileg Dragon Ballal készült, a végső pc-se elvileg nekem meg is van (DBZ2 MUGENow, a főellenség benne Broli...akinek jobb AI lett írva, mint bárkinek bármilyen verekedős játékban...ember nem tudta még leverni).
Időközben megnéztem a videókat, animációban sokat fejlődtek. És örömmel látom, hogy a 4 fős meccsek még mindig megvannak, akárcsak a jó öreg szuperkombók. Jó volna akár egy bétát is látni belőle, ha vannak olyan jók az ellendfelek AI-beállításai, mint a koráábi játékokban, már megérné.
Micho:
--- Idézet ---
Kiváncsi vagyok Linc-kel mik fognak történni most hogy külön utakon jár ...
--- Idézet vége ---
ezt nem vágom amúgy, mi a francnak megy oda fejvesztve.
LJ-t "szabadon engedték" és kész, majd ha megvolt a meló, akkor legfeljebb értesítenék, hogy hova jöjjön Mexicóban. plusz nem gondol rá, hogy átbaszás?
Tweener halálán én is kiakadtam, ebből is látszik, hogy az FBI-os csóka nem komplett egyáltalán. Sucre meg szerintem csak viccel
más:
Schmatzy, mik azok a M.U.G.E.N-ek? én azt vettem ki belőle, hogy a Marvel vs. Capcom féle MAME játékokat hekkelik meg, és töltenek bele új karaktereket?
itt egy link
video 1
video 2
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése