HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (1931/2259) > >>

Galamb:
oké! Ciki de nem tudom ez mit takar!

Vlad:

--- Idézet ---És mi a helyzet a Penge sorozattal?
--- Idézet vége ---
Cancel.

Galamb:
a Szökés (prison break) tényleg nagyon  f*sza, csak mintha Michaelt kissé a Remény rabjai Andy-éről mintázták volna, mindkettő olyan hidegfejű, még a legnehezebb helyzetekben is. Lost: hm, tényleg kicsit gyengült, valahogy egyhelyben toporog, de azért még mindig kitartok mellete. És mi a helyzet a Penge sorozattal? Szerintem azt a kinai csávót azért rakták mellé, hogy legalább ő alacsonyabb legyen nála! Wesley után rossz nézni ezt a csávót, (mondjuk amúgy is a Kristát alakító nő az öö..érdekes      ) + elvileg a 3. mozifilmben kipusztúltak a vámpírok, most meg újra megjelennek, és a készítők arra sem vették a fáradtságot, hogy megmagyarázzák, hogyan tértek vissza! De azért ha már meg van az 1. évad, meg is nézem, mert más jó Marvel-es sorozat úgy sincs (vagy csak nem tudok róla!   )

d-mon:
sorozatok közül nálam a Prison Break viszi a pálmát.sajnos most baseball szünet van   meg ami jó még az a Supernatural (magyarul Odaát). egész kellemes akciós humoros néha tinihorroros sori.meg a Lostot is nézem,de egyre kevésbé tetszik.

Galamb:
Nekem +  Dr. House hiányom van!   hülye amerikai sportok!
 Amúgy tudja valaki, az X-men 3-ban tényleg szerepel a Skarlát boszorkány? Mert ma megnéztem dvd-n és nem tudom melyik akar az lenni! Amúgy szerintem jót tett a filmnek a rendezőváltás, jó volt végre látni Vihart bőséges mennyiségben repülni, csak Plazmát hiányoltam mindhárom részből. Meg kár hogy, Rozsira túl sok hangsújt tettek és pl Koloszust meg elhanyagolták, Scottrol nem is beszélve! És még egy kérdés, az az ötlet, hogy a rosszfiuk/lányok tele voltak tetkokkal, képregény alapú? Esetleg ők akartak lenni a híres Martalócok? (mert egy csomót hallottam róluk, de még képregényben nem olvastam olyan X-sztorit, amibe szerepeltek volna) Előre is    

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése