HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (194/2259) > >>

Farek:
Engem igazából az zavar, hogy miért ragaszkodott mindenki ehhez a nyomorult csettintéshez? Teljesen úgy jött le, hogy itt csak és kizárólag így lehet bármit is elérni a kövekkel. Ami szerintem nettó faxság, mert ugyan miért csak így lehetne?

A képregényben érthető volt, amikor Thanos így irtotta ki a fél univerzumot, mert meg akart mutatni, hogy ilyen hatalommal ez pusztán ennyi. De nyilvánvaló volt, hogy a kövek birtokában elég csak akarnia a dolgokat, és azok megtörténnek.

Még a filmek közül a Végtelen háborúban is rá tudom fogni, hogy hasonló okok miatt, hogy megmutassa, ő mekkora király. És értem, hogy Gamora is mondta, hogy ha mindet megszerzi, akkor elég akár csak csettintenie. De hogy ezt annyira komolyan vegyék, hogy még Kapi is azért erőlködjön, hogy "Jaj, nehogy csettintsen!", az már eléggé baromságnak tűnt számomra. Hiszen nem azt mondta Zöldike se, hogy muszáj csettintenie...

A Végjátékban meg aztán végképp nem értettem, hogy ugyan miért kellett Hulknak és Vasembernek is csettintéshez ragaszkodni.

Galen:
Hehe. Ja egyébként Valakinek nem kellett volna Thanos-t felvilágosítani hogy anélkül is tud mezőgazdasági őstermelőset játszani, hogy kiirtja a fél világegyetemet? Mondjuk Parasztnak paraszt volt de szóval...

Farek:
Nekem nagyon vicces kommentet olvastam egy Bosszúállók - Végjáték bemutató YouTube videó alatt, arra a jelenetre vonatkozóan, amikor Thor a kezébe hívja Vihartörőt, Marvel Kapitány füle mellett.

"Marvel Kapitány azért nem rezzent, mert tudta, hogy Thor nem a fejre céloz."

Kellett vagy 2 másodperc, mire leesett, de akkor nagyon bejött.  :lol:

Sepi:
Szerintem egyszerűbb a magyarázat. A Fekete Párducban és a Végtelen háborúban már utaltak Buckyra Fehér Farkasként. Így valószínűleg vele majd azon a vonalon akarnak foglalkozni, nem lepődnék meg azon, ha a Párduc 2-ben már ebben a szerepben látnánk viszont. Ezért nyílt meg az út a Falcap koncepció előtt.

KiD:

--- Idézetet írta: Farek - 2019. Május 22., 18:20:50 ---
--- Idézetet írta: KiD - 2019. Május 22., 17:39:42 ---Szerintem szimplán azért Sólyom, mert a képregényben is. És ott ugye ő is évtizedes barát, sőt.

--- Idézet vége ---
De a képregényben is Bucky volt hamarabb Kapitány. És mégis ő a régebbi barát.

Szóval szerintem továbbra is szerződés.   ;D

--- Idézet vége ---

Képregényidőben szerintem sokkal több időt el Sólyommal, mint a háború alatt Buckyval. Ráadásul az egy hosszabb és frissebb barátság. Bucky kb olyan mint a barátod az oviból. Régen volt már, nem jártok össze sűrűn. :D

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése