HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (1925/2259) > >>

kaine:
Ez tényleg király volt!  
d-mon:    

d-mon:
basszus. tök sokáig eljutottam, erre a menure nyomtam erase helyett  amúgy teccik

Schmatzy:
Na ettől teszed le a hajadat! Feladat: a kurzorok segítségével elvezetni az emberkét a zászlóhoz. És hogy mi a pláne? Az, hogy az egérrel menet közben te rajzolod meg a pályát!

Draw'n'Play

d-mon:
megnéztem Lost S03E04-et...
az évad legjobb része volt (megjegyezném az eddigi vackok után nem is volt nehéz jónak lennie), sawyer megint tetszett, viszont csak egy nő lehet olyan hülye hogy saját akaratából visszamászik a ketrecbe   a vége meg eléggé hajletevős volt  szal így tovább!

Galamb:

--- Idézet ---Nem tudom megérteni akik szerint a lost már tök szar ...
--- Idézet vége ---
Nekem a Lost-tal csak az a bajom (legalábbis a 2. évaddal), hogy iszonyat döcögős. Most is a következő részben, amit az rtl klubbon adnak, asszem már megint semmi nem fog történni. Pl. mikor Jack először ment le az aknában, és aztán találkozott Desmondal , aki Lock fejéhez tartotta a pisztolyt. Na és a következő részben szerintem 5 perc alatt el lehetet volna intézni, hogy Lock miért kötözte meg Kate-t, meg ezeket, aztán haladhattunk volna a történetben. De amúgy jó sorozat, csak nyújták, mint a rétestésztát!  
Amúgy itt az én ötös ranglistám:
                                               1. Dr. House (csak a baseballnak lenne vége)
                                               2. Prison break-szökés
                                               3. Lost
                                               4. Holtsáv (King forever)
                                               5. Odaát

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése