HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (1922/2259) > >>

talgaby:
A Postal 2 egy annyira gusztustalan, annyira erőszakos és annyira értelmetlen játék, hogy az már... nos, nem jó.
--- Idézet ---De ha a 3-ba belerakják Boll-t főgonosznak, akkor lehet, hogy megpróbálkozom vele.
--- Idézet vége ---
Ha ez így lesz, az lesz az egyik legkelendőbb játék a világon (Romerot is hogy szerették lőni a Doom 2-ben...   ).
--- Idézet ---Azt hallottátok, hogy Jack Thompsont vád alá helyezték?
--- Idézet vége ---
És mi a vád? Túl hülye ahhoz, hogy életben tartsák? Joe Liebermannél nem akarank találni egy hasonló vádat?

Schmatzy:
Én a Postal 2-ből láttam egy videót, és az alapján a 3 perc alapján döntöttem el, hogy ezt a játékot messzire el kell kerülnöm. De ha a 3-ba belerakják Boll-t főgonosznak, akkor lehet, hogy megpróbálkozom vele.

Egyébként érdekes, hogy Jack Thompson a GTA sorozat ellen hirdetett keresztes hadjáratot, a Postal meg vígan röhög a markába. Azt hallottátok, hogy Jack Thompsont vád alá helyezték? Megváltás lenne, ha kivonnák a forgalomból.

talgaby:
Uwe Boll-Postal... Postal-Uwe Boll. Ha az az ember így folytatja, lassan a mozinézők mennek postal.
(Aki ezt nem érti, magára vessen.)

Spidáj:
Igen ez a rész téleg odabaszós volt

A kiásott tetemszerüségakármi, Linc-ék elkapása, Michael telefonálása, Franklin akciója
mind 100-100-100%osak!!!

MINDENKI NÉZZE MEG!!!

d-mon:
Prison Break S02E09:

az évad egyik legjobb része. nézze mindenki!!(és ha egyszer elkapom azt, aki ezt a sorozatot írta, akkor párszor fejbekapom egy sörétessel, mer má megint a legizgalmasabb résznél hagyták abba)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése