HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (1918/2259) > >>

freakdavE:
Bár ritkán játszom gamékkal a gépemen, és sorozatokat is keveset nézek, azért beírok ide is:

Szóval én manapság az X-Mem Legends 2-t nyomom amiben Apokalipszist kell lezúzni. Amúgy rpg jellegű játék. 4 fős csapatokban kell nyomulni. Bazijól ki van találva a képességek fejődése. De a legjobb az egészben, (persze azon kívül, hogy kedvenc mutánsaiddal gyakhatsz benne ezerrel) hogy minden "fejezet" elején van egy x-men kvízjáték funkció plusz XP-ért. Naaaagyon állat!
Szóval érdemes beszerezni ha jót akartok. Csak kedvcsinálónak a kedvenc csapatösszeállításom: Magnetó, Jégember, Buldózer, Küklopsz. De a Magnetó, Gambit, Árnyék, Kardfogú csapat sem rossz  

Sorozatokból az HBO saját gyártású sorozatait bírom igazán: Sírhant művek(kár, hohgy már vége), Maffiózók, Róma, Deadwood(ez eszméletlen jó  ), Huff(a főszereplő képzeletbeli barátja egy magyar muzsikus  )
Ja, és megvan dvd-n eredeti nyelven, magyar felirattal a StarTrek: Voyager mind a 7 évadja. Hát azt egyszerűen imádom!
És bár nem hagyományosan sorozat, de a Monty Python Repülő Cirkusza az emberiség legnagyobb vívmánya. A piramisok, meg az űrutazás smafu ehez képest!

d-mon:
persze. Odaát=Supernatural. egész jó kis sorozat. csak kicsit későn indul be benne a fősztori, de azon kívül szeretem. csak hát az Rtl klub szinkronjai szörnyűek.

Daredevil:
Az Odaát címú sorozatot nézi valaki rajtam kívül?

Sepi:
Végre én is megnéztem a LOST-ot a hatodik részig. Tényleg elég kemény.
Csak tényleg sokáig kell várni a folytatásra.  

Kiváncsi vagyok mikor fogja Sawyer megagyalni "horpadtorr-ot".  

Gabe:
A Manhunt az egy kultikus játék. Sosem gondoltam volna hogy felhozza valaki itt. De ha már így alakult, akkor közölném, hogy ott vírít a polcomon, és az x-boxomban (megboldogult x-boxomban   ) rengeteget forgott. Bírtam, hogy amikor a fókuszban szörnyülködtek, akkor is csak a sima bunyón botránkoztak meg, a marhák a kivégzésekig nem is jutottak el   . Pedig ha tudnák, mit lehet művelni egy nejlonszatyorral, vagy egy egyszerű pajszerral hogyan lehet leszakítani egy ember kulcs-csontját, neadjisten egy drótdarabbal levágni a fejét . És ezt nem pályánként egyszer, hanem menetrendszerűen.  Viccen kívül a legerőszakosabb játék a földön, de én akor is szeretem.  Szerintem a Rock-star a legtökösebb kiadó a földön, GTA rulez   .

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése