HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
Sepi:
Ha valaki le akarja cserélni az XP boot screen-jét itt van egy nagyon jó:
Innen lehet letölteni: Themes
exactlee:
--- Idézetet írta: Schmatzy ---És egy Flash játék, a kifejezetten idegesítő fajtából: Shoot the Target
--- Idézet vége ---
Szerintem nem nehéz, másodikra végigvittem.
Schmatzy:
Itt egy ajándék: minekutána most jött ki a Sid Meier's Railroads!, a kiadó úgy döntött, hogy reklámfogásként ingyenesen letölthetővé teszi az ezeréves Railroad Tycoon-t. A legelső vasútépítő játék, természetesen DOS alá, vasútmániásoknak és DOS-addiktoknak kötelező. (DOSBox included)
És egy Flash játék, a kifejezetten idegesítő fajtából: Shoot the Target
A feladat: 5 mp-en belül rákattintani a vörös céltáblára. Az elején, amikor még egy helyben áll, és az egész képernyőt kitakarja, akkor még nem is nehéz, de amikor a mérete már csak 16*16px, és ezerrel cikáz ide-oda a képernyő két széle között, akkor már kicsit nehéz. 16 szint van benne, mert csakazértis végigvittem.
Sepi:
--- Idézetet írta: Gabe ---Skype-al nem csak azokkal lehet komunikálni, akik Skype-ot használnak? Egyébként a Trillianra is érvényes, amit Sepi mondott lentebb a Skype-ra.
--- Idézet vége ---
Sajnos igaz. Tényleg csak azokkal lehet beszélni akiknek szintén van Skype-juk. De ettől függetlenül nagyon jól lehet használni és ingyenes.
Gabe:
Nállam is volt már probléma az MSN-nel, nem is egyszer. Azóta Micho javaslatára a Trillian nevű progit használom az MSN-re való bejelentkezésre, nem az MSN Messenger-t. Ez kezelni tud többféle hasonló szolgáltatást is. Hátránya hogy nem magyar nyelvű. Alap-verzió az ingyenes, de lehet hogy a pro is, de azt még nem próbáltam. Mióta ezt használom nem volt hasonló gondom.
szerk.: a Skype-al nem csak azokkal lehet komunikálni, akik Skype-ot használnak? Egyébként a Trillianra is érvényes, amit Sepi mondott lentebb a Skype-ra.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése