HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
KiD:
Nekem a folyékony-szilárd kombó pont tetszett. Viszont magát az előzetest jellegtelennek éreztem. :/
Farek:
Szerintem inkabb T-X mint a harmadik reszben. Ami mar nem kanon. :)
Szellemlovas kontra Terminator. Jo lesz ez. :)
Intruder:
--- Idézetet írta: Micho - 2019. Május 24., 23:41:15 ---Szerintem kifejezetten érdekes újítás ez a "2 in 1" szimbióta-terminator koncepció, hogy egy T-800(?)-as modellen egy T-1000-es (?) modell csücsül, és ilyen formában képes akcióba lépni.
--- Idézet vége ---
Ohh én meg azt hittem, hogy ő is ilyen mágnes robot, mint a T-3000-es a Genesys-ből.
Micho:
--- Idézetet írta: Gorgonita - 2019. Május 24., 22:04:50 ---Farek: Valaki írta, hogy egyszerűbb és gyorsabb lett volna kimászni a kocsi orrára, mint odafolyatni magát.
--- Idézet vége ---
És akkor ki vezeti a munkagépet? ;)
(Jó, tegyen a pedálra egy téglát, oszt jónapot :badteeth: )
Szerintem kifejezetten érdekes újítás ez a "2 in 1" szimbióta-terminator koncepció, hogy egy T-800(?)-as modellen egy T-1000-es (?) modell csücsül, és ilyen formában képes akcióba lépni.
Ja, és Hamilton badass :cool:
Gorgonita:
Farek: Valaki írta, hogy egyszerűbb és gyorsabb lett volna kimászni a kocsi orrára, mint odafolyatni magát. Egyébként engem az első rész óta nem tud lázba hozni ez a franchise. Az egy tökéletes időhurok történet volt. Amikor a végén mondják hogy közeleg a vihar, mindig kiráz a hideg. Ott tőlem abba is hagyhatták volna. Tökéletes befejezés. Mondjuk Harlan Ellison perelte a filmet, mondván tőle nyúlták az ötletet.
Gabo: Úgy kábé 750 epizód lemaradásod van. Nem beszélve a könyvek és képregények százairól. ;D De komolyra fordítva a szót, biztos úgy készítik el az új sorozatot, hogy az is értse, élvezhesse aki most kapcsolódik be. Egyébként meg:
Az eredeti sorozat · 80 epizód
Az animációs sorozat · 22 epizód
Az új nemzedék · 178 epizód
Deep Space Nine · 176 epizód
Voyager · 172 epizód
Enterprise · 98 epizód
Discovery · 29 epizód (Jelenleg fut)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése