HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
Intruder:
Tényleg! A szimbióta nem csak beborítja a gazdatestet, hanem The Thing módjára át is alakítja.
Aldarion:
Elvileg sejtszinten vannak összeolvadva nem? Mármint anno Pókembernek is azért volt fontos megszabadulnia tőle, hogy ez a folyamat ne menjen végbe. Egyébként a trailerbe is bekerült egy az a jelenet, amikor Venom lefejeli Eddie-t, és eltöri az orrát, mondja is, hogy "várj, mindjárt összeforrasztom, hogy újból eltörhessem". Ez azt sugallja, hogy elég nagy mértékben fizikálisan képes hatni a gazdatestére.
Intruder:
--- Idézetet írta: turkia - 2021. Október 11., 11:28:05 ---Ami nem tetszik, az az, hogy szétnyílik a teste a lövedékek elől? Itt tehát a teste képlékeny és nem emberi test van a ruha alatt. Ez kicsit furcsa mondjuk, de hát majd kiderül.
--- Idézet vége ---
Nekem is ez szúrt szemet, de ez legalább megmagyarázza, hogy hova tűnik Eddie feje, amikor Venommá változik és kinyítja a száját.
SuperSkrull:
Egyszer nézhető... De tényleg egyszer. Én csalódtam benne. Vérontó szerintem egy igazán izgalmas karakter lehetne, főleg Venom ellen, de ezt nem hozták ki a filmből.
roberto:
Valaki túl van már ezen a Vérontón? Érdemes megtekinteni legalább egyszer?
Más: nem hiszem el, hogy odaát egy fia rendező vagy akár producer nincs, aki a rendelkezésre álló anyaggal-történet, látványvilág stb.- ne tudna úgy sáfárkodni, hogy ne menjen a másik rovására.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése