HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (1898/2259) > >>

pepo05:
Már nem azért, de a Mátrixban milyen eredetiség van? Először is: az egész egy innen-onnan összeollózott hátérre épül, és olyan témával foglalkozik, ami abszolúte nem újdonság. Technikailag tényleg hozott egy bullet time-ot, de semmi több. Sikere annak köszönhető, hogy a 90-es évek második felében nem volt egyetlen  a nagyközönség számára sem értékelhető sci-fi akció film, így aztán egy ilyen film, mint a Mátrix, mely látványos, jól összevegyített keverék, meghintve egy kis filozófiai tartalommal természetes, hogy nagy siker lett. Szerintem erre bizonyíték, hogy a hiány miatt lett értelmes film az, hogy a folytatások csapnivalóan sikerültek! Amúgy nem hiszem, hogy Neo hozta volna el a szuperhősök aranykorát a filmvásznon.

talgaby:

--- Idézet ---ja és öcskös szerint az eddig valaha csinált legjobb játékadaptáció.
--- Idézet vége ---
Szerintem meg az FF VII. Annál jobban tényleg semmi se közelíti meg az eredeti játékot.  (na jó, a Doom egy kicsit)

avman:
no most jutottam el odáig, h megnézzem a silent hill-t. öcskös fűzött vele, de mindig halogattam lévén, én inkább a zombis/hentelős/sörözős/röhögős horrort kedvelem. az igazi ázsiai kulthorrorok meg túl nyomasztóak nekem. de ez volt az egyik legokosabb horrorfilm, amit eddig láttam. és nem is nyomasztott annyira. ja és öcskös szerint az eddig valaha csinált legjobb játékadaptáció.
látta már valaki a Renaissance-t? végre megszereztem dvd-n. csak mive tiszta ff így attól félek a szivárványeffekt nagyon be fog jáccani a projin.
meg a hét kellemes meglepetése még a lucky number slevin volt.

Daredevil:
Hülye egy jelenet lenne...

Erről eszembe jutott az Utolsó Akcihősből az a jelenet, amikor a kissrác Arnie-t nézi bele az Oliver Laurence féle Hamletbe.

Galamb:
Tudom, Hamlet-átköltés féle!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése