HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
Schmatzy:
--- Idézetet írta: avman ---a doom múvi meg még viccnek is rossz, nemhogy filmnek.
--- Idézet vége ---
Én úgy vagok vele, hogyha eltekintek attól, hogy egy (kult)játék adaptációja, akkor egész tűrhető kis film. Az FPS-részt találtam benne erőltetettnek. És a Pinky-eredettörténet tényleg jó volt benne!
Persze Doom-adaptációként egy rakás kaki. Az elnevezéseken kívül nincs köze a játékhoz.
kaine:
--- Idézetet írta: avman ---no most jutottam el odáig, h megnézzem a silent hill-t. ez volt az egyik legokosabb horrorfilm, amit eddig láttam. ja és öcskös szerint az eddig valaha csinált legjobb játékadaptáció.
--- Idézet vége ---
Tökéletesen egyetértek vele. És veled is. Sajnos épp ez lett a veszte. Akit érdekelne egy okos horrorfilm- ami lássuk be eléggé ellentétes értelmű- eszébe se jut megnézni ismeretlenül, aki meg sima hentelőst akart, az olyat kapott, amit nem értett. Örülök, hogy te túlláttál a felszínén. ;-)
talgaby:
--- Idézet ---Sikere annak köszönhető, hogy a 90-es évek második felében nem volt egyetlen a nagyközönség számára sem értékelhető sci-fi akció film
--- Idézet vége ---
A Mátrix sikere annak köszönhető, hogy Larry és Andy Wachowski felismerték, a közönség ismét képes lenne befogadni egy kőkemény cyberpunk-stílusú filmet, amire a Johnny Mnemnomic óta nem volt példa Hollywoodban (és amely filmet szvsz érdemtelel elfelejtettek, Mo.-n is elég mostohán kezelték, ha a szinkronra gondolok...). Ebben valószínűleg szerepet játszott, hogy az USA-ban ismét felfedezték a Ghost in the Shellt.
--- Idézet ---maradjunk annyiban h leöntve álfilozófiai rizsával és maszlaggal.
--- Idézet vége ---
Maszlagnak nem nevezném, mert az első-második (főleg a második) részben elég kemény filozofálgatás volt, ezt nagyon ügyesen sikerült átvenni a japánoktól. Pont ez fogott meg igazán azokban a részekben és ennek hiánya miatt nem tetszik a Forradalmak.
--- Idézet ---a doom múvi meg még viccnek is rossz, nemhogy filmnek
--- Idézet vége ---
Azért vannak annak jó részei is (Pinky demont milyen frappánsan oldották meg... )
pepo05:
Oké, éppen úgy is mondhatjuk, mivel én sem látok a filozófiai háttere mögött sokat.
avman:
--- Idézetet írta: talgaby ---Szerintem meg az FF VII. Annál jobban tényleg semmi se közelíti meg az eredeti játékot. (na jó, a Doom egy kicsit)
--- Idézet vége ---
hát, a ff advent children elég gyengécske lett, a doom múvi meg még viccnek is rossz, nemhogy filmnek.
--- Idézetet írta: pepo05 ---meghintve egy kis filozófiai tartalommal
--- Idézet vége ---
maradjunk annyiban h leöntve álfilozófiai rizsával és maszlaggal.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése