HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (1896/2259) > >>

Schmatzy:
Tulajképpen az egész úgy kezdődött, hogy egy Alien játékot akartak csinálni az id-s lányok. Csak rájöttek, hogy túl sokba kerülnének a jogdíjak, úgyhogy maradtak egy saját felépítésnél.

Sepi:

--- Idézetet írta: Schmatzy ---Én úgy vagok vele, hogyha eltekintek attól, hogy egy (kult)játék adaptációja, akkor egész tűrhető kis film. Az FPS-részt találtam benne erőltetettnek. És a Pinky-eredettörténet tényleg jó volt benne!
Persze Doom-adaptációként egy rakás kaki. Az elnevezéseken kívül nincs köze a játékhoz.
--- Idézet vége ---
Az FPS-rész valóban nem volt valami jó választás a filmben. De ha mondjuk az egész film úgy lett volna megcsinálva lehet, hogy valami egészen jó is kisülhetett volna belőle. De ezt úgysem tudjuk meg soha.
Nekem az a bajom a Doom-al, hogy ha alaposan megnézzük, rájövünk, hogy nagyon sok korábbi horror sci-fiből ollóztak össze bizonyos elemeket. Tehát nagyon kevés benne az eredeti ötlet. Elferdítve megtalálható benne egy kicsi a Bestiából, a Halálhajóból, az Alienből, stb.

talgaby:
Iiiiiiigen erősen kilógna a többi közül, nem gondolod? Vagy egy külön "Így nem kell képregényt készíteni"-részlegbe?

Schmatzy:
Na akkor majd honosítom azt a csoda Doom képregényt a ComiX Artra, és akkor majd lehet szörnyűlködni!

talgaby:
A 3. részhez azért volt köze: Mars, kutatóállomás, Impek, egy Hell Knight, Pinky(, the) Demon , az fps-rész (ami nekem tetszett, tisztára olyan volt, mint egy pörgősebb szakasz a III-ból, élőben), a BFG (aminek elmondták még az igazi nevét is, amit sokan nem is tudtak pl.)...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése