HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
d-mon:
Fűrész 3: érdekes. egész jó a történet, bár a mostani halálnemek kicsit gyengébbek voltak mint eddig. de méltó lezárása a trilógiának. a vége meg jól pontot tett az egész végére. 10/9 szerintem.
avman:
bazz, a who am i-t egyszer mindenkinek meg kell hallgatni, hótt félkómásan egy héven valamikor sötétedés után. a conga fury-t meg másnap hajnalban, ugyanott.
Troll:
Na és még az animatrix zenéje is odaüt...
Sepi:
--- Idézetet írta: avman ---ellenben az animátrix nagyrészt valami kurva jó lett. amit nem a japik csináltak benne, az nem akart másnak látszani, mint ami: kőkemény, de populáris sci-fi. amit meg Shinichiro Watabene meg a többi japán múvelt benne, az leiskolázta a 3 mátrix mozifilmet. pedig Watabene egyik sztoriját szintén a W. fivérek adták.
--- Idézet vége ---
Igen-igen. A japánok nagyon otthon vannak ebben a témában.
avman:
--- Idézetet írta: talgaby ---Végülis, ha ennyire konzervatívan nézed a műfajt, akkor megértem, hogy miért nem tetszik. Az érveid jogosak és érthetőek. Csak, mint mondtam, egy teljesen nyugati élőszereplős filmnél akkor se nagyon fognak ennél továbbmenni. Az általad említett kritériumoknak akkor inkább már az Animátrix Új Reneszánsz c. 2 részes története felel meg, annak is főképp az eleje, a háború kirobbanásának okai (bár az se teljesen).
--- Idézet vége ---
ellenben az animátrix nagyrészt valami kurva jó lett. amit nem a japik csináltak benne, az nem akart másnak látszani, mint ami: kőkemény, de populáris sci-fi. amit meg Shinichiro Watabene meg a többi japán múvelt benne, az leiskolázta a 3 mátrix mozifilmet. pedig Watabene egyik sztoriját szintén a W. fivérek adták.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése