HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
Sepi:
--- Idézet ---Wolverine meg előbb jelenik meg, mint pár elsőnek felsorolt film
--- Idézet vége ---
Hát igen. Nem időrendi sorrendben írtam be őket, mert ahonnan kimásoltam őket, ott nem volt feltüntetve a megjelenés dátuma. Viszont Snipes ott már tényként volt beállítva a Fekete Párduc címszerepére.
talgaby:
--- Idézet ---Valamint előkészületben van:
Nick Fury (2008), Black Panther (Főszerepben Wesley Snipes), Avengers, Wolverine, Batman 6, Constantine 2, Punisher 2, Deathlok, Thor, Silver Surfer
--- Idézet vége ---
Wesley Snipes csak pletykaszinten van a Fekete Párduccal kapcsolatban (szeretnéa szerepet, a producerek is szeretnék, az IRS meg szeretné megtudni, hogy miért nem fizetett be pármillió dolcsit adónak...), a Thor-film is inkább csak pletyka, akárcsak az Avengers, a Wolverine meg előbb jelenik meg, mint pár elsőnek felsorolt film. A Silver Surfer meg tudtommal az F4 2 fogadtatásától függ.
Sepi:
Mostanában úgy is dömping van a képregényes filmekből ezért összeállítottam, hogy melyek azok a filmek amelyek a közeljövőben lesznek a mozikban. Tehát itt van egy kis képregény-film infó: (A Pókember 3, Transformers, Ghost Rider filmekről nem írok mert azokat már úgyis gőzerővel reklámozzák)
-Fantasztikus Négyes 2 (amerikai bemutató: 2007 június 15.)
-Namor (Sub-Mariner) Amerikai bemutató: 2007. Pontos dátum még nincs és a szereplőkről sem lehet még tudni.
-Hulk 2 (amerikai bemutató: 2008 Június 27.)
-Iron Man (Amerikai bemutató: 2008 Május 2. Robert Downey Jr. játsza Tony Stark-ot és Terrence Howard lesz Jim Rhodes vagyis a War Machine. Jon Favreau rendezi a filmet.)
-Tini Ninja Teknőcök (Amerikai bemutató: 2007 Március 30. Bővebb információ még nincs.)
Valamint előkészületben van:
-Nick Fury (2008)
-Black Panther (Főszerepben Wesley Snipes)
-Avengers
-Wolverine
-Batman 6
-Constantine 2
-Punisher 2
-Deathlok
-Thor
-Silver Surfer
A nagyon távoli jövőben pedig a tervek között szerepel a Pókember 4, és az X-Men 4 is.
Sepi:
--- Idézetet írta: avman ---bazz, a who am i-t egyszer mindenkinek meg kell hallgatni, hótt félkómásan egy héven valamikor sötétedés után. a conga fury-t meg másnap hajnalban, ugyanott.
--- Idézet vége ---
Az biztos, hogy ezek nagyon kemény zenék. Nekem inkább a Conga Fury jön be nagyon. Még a Mortal Kombat 2-ben figyeltem fel rá, mert már abban is benne volt.
pepo05:
Hmmm...hazánkban már bemutatták? Vagy kalózkodunk?
Én pont olyanokat olvastam, hogy a történet a közelébe sem ér az eddigi csavaros dolgoknak, inkább a halálnemekre fektették a hangsúlyt.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése