HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
d-mon:
Pepo: szerintem a halálnemek épphogy kicsit fantáziátlanok lettek. nekem a sztori bejött. érdekesen tettek pontot a rész végére. kalózkodás... bíró úr kérem én ártatlan vagyok...
Sepi:
Ezt a cikket nem olvastam. Annyira nem vagyok profi angolból.
talgaby:
Megnéztem, gyakorlatilag összegyűjtenek minden létező infót a filmekről, legyenek azok hivatalosak, félhivatalosak, pletykák vagy totál kacsák. De a Black Panthernél is az van, hogy
--- Idézet ---Blade star Wesley Snipes wants to produce another Marvel movie and is rumored that his company has purchased the rights to Black Panther. No official announcement has been made, and currently Snipes is eluding the authorities on a tax fraud warrant.
--- Idézet vége ---
"A Penge sztárja, Wesley Snipes egy újabb Marvel-filmet szeretne forgatni, állítólag a cége megvette a Fekete Párduc filmes jogait. Semmiféle hivatalos közleményt nem adtak ki, és Snipes jelenleg kerüli a hatóságokat egy adócsalási ügy folytán."
Sepi:
Hollywoodban már csak így mennek a dolgok. Egyik pillanatról a másikra döntenek egy-egy produkció sorsáról. De ha gondolod nézd meg az oldalt: ComicBookMovie.
Vannak rajta érdekes dolgok.
talgaby:
Nem tudom, miért állították be tényként, mikor az a film még csak pár ember fejében létezik... Snipes egyszer elmondta, hogy szeretné eljátszani T'Challát (belejött Penge után a képregényesdibe), de az a film tudtommal még annyira sincs elkezdve, mint a Namor. Meg előtte ússza meg a börtönt...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése