HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
Micho:
--- Idézetet írta: Galen - 2019. Május 27., 06:01:04 --- Nem ebben a részben lesz, hogy Schwarzi lesz a tudós/katona akiről mintázzák a T800 fizimiskáját?
--- Idézet vége ---
Ebben a kis promóban 1:03-nál T-800-ként hivatkoznak rá, picit meg is van szaggatva.
https://youtu.be/bxPeVTIanzs
Galen:
--- Idézetet írta: roberto - 2019. Május 26., 18:15:34 ---Csak saját meglátás, de szerintem a Terminator széria is pusztán egy azok közül, amelyekről mindig próbálnak egy újabb rókabőrt lehúzni.
--- Idézet vége ---
Mondod ezt egy képregényes oldalon.
Linda Hamilton a legjobb. Örülök, hogy Ő nem hülyült meg és képes volt nomálisan megöregedni és kihagyni a plasztikázást. Bakker Nicole Kidmant és Meg Ryant nem ismerem már fel. Nem ebben a részben lesz, hogy Schwarzi lesz a tudós/katona akiről mintázzák a T800 fizimiskáját?
roberto:
Csak saját meglátás, de szerintem a Terminator széria is pusztán egy azok közül, amelyekről mindig próbálnak egy újabb rókabőrt lehúzni. Egyszer megnézed, utána alig vagy nem is marad nyoma.
Aldarion:
Figyeltem a héten a reakciókat az új Terminátorra, és azon tűnődöm, hogy miért van mindenki felakadva John Connor hiányán.
Belegondoltatok már, hogy eddig 4 filmben 4 féle John Connort kaptunk (5-öt, ha a sorozatot is figyelembe vesszük), ebből 3-at ő sem mentett meg? Igazából akárhonnan nézem, az eredeti történet szerint megakadályozták azt az idővonalat, amelyben '97-ben bekövetkezett az Ítélet Napja, tehát ezzel szerintem semmissé tették azt a szituációt, amelyben szükségeszerűen John lenne az emberi ellenállás vezetője - egyébként véleményem szerint itt hibáztak a 3-4-5. részek alkotói, hisz a jövő mozgásban van elvileg folyamatosan változik, és ha egy fenyegetést nem is lehet elhárítani, attól még a körülményei változhatnak. Ahogy én látom semmi akadálya annak, hogy egy későbbi új fenyegetésben már egészen új vezérkara legyen az Ellenállásnak, ami magával hozza azt is, hogy egészen másokat vesz célba a Skynet. John Connor hivatalosan 1985. február 28-án született, tehát jelenleg 33 éves és még nem tudjuk, hogy mikor üthet be az újabb világégés, simán lehetséges, hogy kiöregedett vénemberként már egyszerűen nem tölt be olyan kulcs szerepet a dolgokban, mint annak idején, az eredeti incidens után. De ha mégsem, akkor is ott van az a részlet, hogy Sarah eléggé harcra kész nagymamaként pattant ki a verdából, vagyis ebből kiindulva azt kell hinnem, hogy a T2 után sem engedte el a dolgot, továbbra is készült a bajra, és ha ez így van, akkor ez igaz lehet Johnra is. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy ebben a helyzetben az se lepne meg, ha pusztán csak arról lenne szó, hogy a két karakter nem tud egymásról semmit, hogy ne fordulhasson elő az, hogy az egyiket a másikon keresztül találhassák meg a Skynet gyilkosai.
Micho:
Ez még csak az elsô trailer volt, várjuk ki a véglegest... vagy mindinkább a filmet. Még nem csendült fel az ismert zene, nem volt egy "Come with me if you want to live", Svarci sem zúzott... ezért joggal érezheted jellegtelennek, de reméljük, hogy Cameronék tudják, mit csinálnak ;)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése