HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
Galamb:
Most kutakodtam! az eredeti címe Generation x. Itt van némi infó meg kép:tv port Vigyázz!
Én mondjuk eddig 2 szupercsapatra emlékszem: a jó Öreg A-team! (Murdock forever! ), meg persze a még öregebb Mission impassible sorozat, bár mintha az "akciócsoport" néven is futott volna!
Sepi:
Gondolom lesznek ebben is furcsa nevek, ha már az X-Ment is Szupercsapatnak fordították (egyébként ez már hányadik Szupercsapat? A második, harmadik?).
Galamb:
--- Idézetet írta: Sepi ---Hát arra én is, hogy kik lesznek benne.
--- Idézet vége ---
Itt a tartalom:
A 15 éves Jubilee a Xavier intézetbe kerül, hogy belőle is szuperhőst neveljenek. az őrült Russel Trask professzor rájön, hogy a lány segítségével be tud férkőzni az emberek álmaiba. Csak a Szupercsapat képes a professzort megálítani!
Illetve a szereposztás szerint még benne lesz Emma Frost, és Sean Cassidy. Hát nem t'om... Majdlegfeljebb mielött megnézem, iszok valamit, valami töményet!
Sepi:
--- Idézetet írta: galamb ---Na ezt én is megnézném! Meg volt valami pókos tévésorozat is, nem?
--- Idézet vége ---
Nekem is úgy rémlik, hogy volt valami.
--- Idézet ---Kiváncsi vagyok, hogy ebbe a szupercsapatba beleteszik-e Rozsit?
--- Idézet vége ---
Hát arra én is, hogy kik lesznek benne.
Galamb:
--- Idézetet írta: Sepi ---Na erre én is kiváncsi leszek.
Én még azt a Pókember filmet nézném meg amit még gyerekkoromban láttam, valamikor a nyolcvanas évek közepe-vége felé készült. Még jó kis hangalámondásos szikronnal láttam és már sajnos arra sem emlékszem ki játszotta a főszerepet.
u.i.: Sikerült megtalálnom a VHS borítóját németül. Érdemes megnézni a hátoldalán lévő képeket.
Spider-Man Against The Yellow Dragon - German
--- Idézet vége ---
Na ezt én is megnézném! Meg volt valami pókos tévésorozat is, nem?
Kiváncsi vagyok, hogy ebbe a szupercsapatba beleteszik-e Rozsit?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése