HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (188/2259) > >>

turkia:

--- Idézetet írta: Farek - 2019. Május 28., 13:11:19 ---Ahogy egykor párom egy ismerőse mondta, van az a pénz, amiért meghurcolhatnak.
Aztán másodrendű vádlott lett az egyik kerületi ingatlanmutyiban.  :badteeth: :hehe:

--- Idézet vége ---

;D ;D ;D ;D Ez nagyon jó szöveg! Van az a pénz, amiért meghurcolhatnak.  :D

Jai Courtney nekem csak amolyan semmilyen.  :cool:  Jó filmjét nem is tudnám említeni, nagy limonádé a csávó.
Nekem is van ilyen filmelkerülős listám: Adam Sandler, a lófogú csajok közül Sarah Jessica Parker meg Scarlett Johansson, akkor Juulienne Moore, a kis pufók Drew Barrymore, akkor az éhezős viadalos kövérfejű csaj (nem jut eszembe a neve), Billy Zane, a műmájer Charlize Teron, a hasonló nevű dallasos törpecsaj Charline Tilton és sztem még sorolhatnám.

Aldarion:
A Genesys nálam egy szempontból pirospontot fapott, mégohzzá a fanservice miatt. A film katasztrófa, ne értsetek félre és ezen az sem változtat, hogy az egyik kedvenc Doktorom, Matt Smith játsza el a testet öltött Skynetet - ami amúgy szerintem még tök eredeti ötlet volt, ahogy az emberek kibernetizálása is a 4-5. filmekben - kár hogy egész jó ötleteket játszottak meg csapnivalóan rosszul. Viszont attól még tény, hogy gyerekkorom óta foglalkoztatott a kérdés, hogy a T-800-as tudná-e irányítani a T-1000-est alkotó folyékony fémet, és mekkora királyság lenne, ha igen. És érdekes módon a Genesys megoldásában ez a poén is helyet kapott. Ezért és csak ezért nem tekintem teljesen elfecsérelt két órának azt az időt, amit anno rááldoztam. Az meg csak hab a tortánt, hogy nyári mozimaraton címén aznap két filmet néztem meg, a másik a Jurassic World volt, tehát sejthető hogy nem a T5 adta az emlékezetesebb élményt - a nagyobb pofont már annál inkább.

Ha viszont már kisiklott franchise-ok... Jai Courtney csak szerintem egy franchise gyilkos? Hozzáteszem, hogy én már csak így szoktam rá hivatkozni. Amiben az a pali benne van, az szarrá válik (T5, Die Hard 5, Beavatott filmek, Suicid Squad... stb...). Az fickó nálam lassan egyenértékű David S. Goyerrel, ha meglátom a nevét egy stáblistán, rögtön lejjebb adom a várakozásaimat...

Farek:
Ahogy egykor párom egy ismerőse mondta, van az a pénz, amiért meghurcolhatnak.
Aztán másodrendű vádlott lett az egyik kerületi ingatlanmutyiban.  :badteeth: :hehe:

roberto:
Hogy tudta vállalni Fassbender az Assassin-t? Van az a pénz.... Hisz Anthony Hopkins is vállalta a szerepet a The last knight-ban, pedig az milyen szutyok lett...  ;D

turkia:
A Terminatorra én is kíváncsi vagyok, de igazából csak azért, mert Cameron csinálja, aki az egész sztorit kigondolta.
Az 1-2 zseniális. Nekem főleg az 1. Semmi poén, semmi lazaság. Éjszakai jelenetek, '80-as évek szintiszólamai (Technoir klub, meg Tahnee Cain And Tryanglz - Burnin In The Third Degree...REMEK!), kamion, acélváz, présgép. Cyberdine felirat a gyáron, végtelen időhurok ezáltal, mert a gép oda megy be, ahol majd megtalálja a cég a csipet és abból lesz a gép. Jó kis végtelen időörvény.
A 2. részben tök szerethető a robot, érzelmi húrok, jó sztori.

A 3. rész nekem ilyen délutáni matiné a tejbegríz mellé egy kellemes tavaszi napon, tehát sima akció. A 4. próbál "mély" lenni, ezért kicsit fárasztó. Az 5. meg... a Genezis, vagy milyen cím alatt futott...nagy Arnold-rajongó vagyok, részben miatta kezdtem el anno sportolni, meg a régi filmjei hatalmas retro-ágyúk, de ez... online néztem anno és elaludtam rajta. A 20. perc után beletekertem és kb a végét próbáltam végignézni.

Kíváncsi leszek, mennyire lesz erőltetett ez az új. Bár lehet, hogy Cameron kitalált valami eredetit, ami nem ilyen manapság a régi klasszikusoknál szokásos lapos "folytatás".

Apropó, film! Nézitek a Templomosok c. sorozatot? Tegnap kezdtem el, nem rossz, nem rossz. Nyilván nem kell benne figyelni a történelmi "feljavításokat", IV. Fülöp idealizált alakja is furcsa, de szerintem hangulatos kis sorozat. Nem tudom, mennyire lesz lapos idővel.
Most erről jut eszembe, hogy korunk egyik legjobb színésze, Fassbander pl hogy tudta elvállalni az Assasin-t?! Ott már eleve a játék kiveri nálam a biztosítékot azzal, hogy a Templomosok a rosszak (lényegében Jézus halálát is az ő nyakukba varrják, ami eleve fogalmilag nonszensz - "Krisztus szegény katonái"), egy kábítószerhasználó mohamedán orgyilkos-szekta meg valahogy "jó" lett.  :headscratch: Fantázia, szórakoztatás, igen, de azért na, ez hogy jött egyáltalán. Kolombusz se viking katonákat szállított a filmben Kínába.  :lol:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése