HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
yosha:
--- Idézetet írta: Gabe ---
--- Idézet ---Ha még lesz valami szólok. Csak legyen má Transformers...
--- Idézet vége ---
Az a comixarton van... link a főoldalon.
--- Idézet vége ---
Hopp... beleéltem magam hogy csak filmekröl beszélek. Ismerem a Comixartot, alig várom a Headmasters befejezért, de itt most a Naaaagy mozifilmre gondóttam. ami majd lesz jövöre. Mivel a nagy rajzfilmben kicsit csalodtam (de nem annyira, pl. Unikron és Megatron vitt mindent mint mozgásra mint hangra), remélem hogy ez a film olyan is lesz mint amilyennek mondják. A huslény mindenit
Gabe:
--- Idézet ---Ha még lesz valami szólok. Csak legyen má Transformers...
--- Idézet vége ---
Az a comixarton van... link a főoldalon.
yosha:
Török pokmen
Heh, de sajnos öröm az ürömben, hogy japánban ez a Toei féle filmsorozat hivatalos volt, és elég sokáig ment is. A legjobb mikor Pokmen beül a nagy robotba és Powerréndzsörszösen hadonászik. Ja meg a hajókötél a hálovetöböl...
Magyar fanfilm... jo ötlet. lehetne a gonosz a whiskys vagy Tóthfalvy Tahi-tahi Dömötör főügyész és párttit.. na jo legyen Kuncze.
Amugy létezik egy Gordon Flash nevü film, ami a Flash Gordont hivatott parodizálni (igen fantáziadus cimmel), és kissé pajzán, de röhögni nagggyon jo. Pl. az Urhajo ejtöernyöje egy bazi nagy melltarto, aztán leszállnak egy bolgora, ahol egy oriás fallosz üldözni kezdi öket, és bemenekülnek a fenéknek tünő dombok közé egy barlangba, ahol igen ürülékfejü elekokkal beszélgetnek... na csak izelitönek.
Ha még lesz valami szólok. Csak legyen má Transformers...
Sepi:
--- Idézetet írta: yosha ---Amugy a Flash nem is volt annyira rossz
Voltak rosszabb eresztések is ilyen téren, pl. a Teknőcök 3 , az Adam West batmanje a recsegő telefonnal és az alsogatyás Robinnal vagy a japán Spiderman sorozat, ami nekem egy ora önfeledt hisztériát okozott.
--- Idézet vége ---
Nem volt rossz, de jobbat vártam a Flashtől. Viszont a többivel egyettértek. Max röhögni jó másra nem.
--- Idézet ---Japán Pókember? Hol van az a törökhöz?
--- Idézet vége ---
Most már nekünk is kéne csinálni egy magyar Pókember filmet. Összeülünk és mint az elvetemült SW fanok, csinálunk egy kis mozifilmet. Kaine, te akár elvállalhatnád a főszerepet . Az biztosan verné az összes remake-et.
kaine:
Nekem megvan az a régi F4 film, de még nem vettem rá magam, hogy megnézzem.
--- Idézet ---a MIR űrállomás egy leszakadt WC ülőkéje 300 mérföldes sebességgel és 1500 fokos izzással a fejére zuhan.
--- Idézet vége ---
Nem tudom milyet szarhatnak odafönn az asztronauták, hogy olyan wc ülőkére van szükségük, ami keményebb a kisebb meteoritoknál- azok ugyanis porrá égnek, mikor a légtérbe érnek.
Japán Pókember? Hol van az a törökhöz?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése