HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
Sepi:
Az a baj az ilyenfajta előadókkal, hogy ők már csak kirakat bábúk, és ez alól a megasztárok sem kivételek. Hiszen ők csak előadják a dalokat, a szöveget és a zenét mások írják nekik és teszik alájuk. Én évekkel ezelőtt ezért tértem át az elektronikus zenére. De mielőtt félreértés történne, nem azt mondom, hogy mindenki ilyen. Vannak akik tényleg tehetségesek, mindent megcsinálnak maguknak: zenét, szöveget, éneke, stb. Mindenhol van kivétel, de ahogy mondani szokták, a kivétel erősíti a szabályt. Még ma is meghallgatom és szeretem a fentebb említethez képest más stílusban játszó énekesek és zenekarok dalait, ha abban érzékelhető az eredetiség és látszik, hogy nem az a céljuk, hogy ideállokká válljanak és kirakat emberekké.
UFF, én beszéltem.
raveon:
Én mint nem bennfentes úgy látom, hogy ez sem jobb mint a többi. Nem arról van szó, hogy nincs hangjuk, hanem, hogy megmondják mit hordjanak, mit mondjanak stb. Az meg tiszta hülyeség, hogy ha valakinek van egy stílusa amit énekelni szeret és tud, ekkor az akárhanyadik fordulóban teljesen mást kell énekelgetnie és ezért vágják haza.
Nemnagyon figyeltem, de aszt hiszem, hogy első szériában volt egy gitáros csaj aki a megasztár után tényleg valami olyasmit csinált ami hozzá illett, de nem játszotta agyon a zenetévé a klippjét, úgyhogy nagyon nem hallani róla, de gondolom megvan a kis közönsége.
Galamb:
--- Idézetet írta: raveon ---Egyik szolgáltatói egységnél sem foglalkoznak a fogyaszókkal, azok igényeivel. A popiparban eddig senkinek sem jutott eszébe, hogyha nem ilyen előre legyártott érdektelen előadókat nyomatnának állandóan, hanem olyanokat akik mindenben magukat adják, akkor többen vennének albumokat. De a kiadók nem mernek kockáztatni, elég nekik a 8000 körüli eladott album (általában).
Agymosás megy.
--- Idézet vége ---
A zene iparhoz tényleg nem értek, azért kérdezem hogy (a sokak által szidott) megasztár azért ezen enyhített valamit, nem? Legalább is a régi ócska "üstököshöz"(booa) [vagy mi volt a címe] képest ez a műsor valamennyire tényleg valódi tehetségeket, személyiségeket adott a zeneiparnak, akik persze biztos picit torzultak/torzulni fognak (kinek a személyisége nem torzul, egészen kicsit, vagy bazi nagyon, amikor hirtelen ott találja magát egy kupac arany tetején?), de azért legalább ők nem kreált valamik. Legalább is szwsz.
Galen:
--- Idézetet írta: talgaby ---Galen, most tévedsz, de csak félig. Valóban ugyanaz a stáb volt, mint a sorozatban, de készítettek 2+1 filmet is, mindet tv-re. Az első volt az Incredible Hulk (1977), a következő a Return of the Incredible Hulk (1977) (Vagy Death in the Family), plusz kiadták külön filmként a második évad egyik különleges epizódját Bride of the Incredible Hulk néven.
Majd ezután jönnek azok, amik talán ismerősek lehetnek. A sorozat leállítása után pár évvel készítettek 3 nagyfilmet, mindegyik tv-film:
The Incredible Hulk Returns (1988) - ebben szerepel Thor
The Trial of the Incredible Hulk (1989) - ebben Fenegyerek tűnik fel
The Death of the Incredible Hulk (1990) - itt Hulk a végén kinyiffan, mert kizuhan egy repülőből
--- Idézet vége ---
Na ennyire azért nem néztem utánna, csak a super channel és sky channel okozta tévés élményimre támaszkodva mondtam, de lényeg hogy semmi extra, hanem annak a sorozatnak a "tesói" ezek a filmek. Thor-ra még élénken emlékszem...
raveon:
--- Idézetet írta: galamb ---Hát lehet, hogy picit túloztam, mert azért elég fiatal voltam, amikor indultak a nagy ker.-csatornák, és még nem nagyon láttam rá a magyar társadalomra és kultúrára úgy egészében (valljuk be, nem is nagyon izgatott,), most viszont látom, picit mintha elhülyülne a nép. Kitünő példa a múltkor belinkelt "balázskukac"-os boriték képe. És azért ebben szwsz vastagon bent van a média is.
--- Idézet vége ---
Ez ismerős. Ahogy idősödik az ember egyre inkább veszi észre ezeket.
--- Idézetet írta: galamb ---VAJON TÉNYLEG AZ EMBEREK IGÉNYEIHEZ IGAZÍTJÁK A TÉVÉSEK A MŰSOR-RENDET, VAGY A MŰSOR-REND ALAKÍTOTTA KI AZ IGÉNYEKET?
--- Idézet vége ---
Egyik szolgáltatói egységnél sem foglalkoznak a fogyaszókkal, azok igényeivel. A popiparban eddig senkinek sem jutott eszébe, hogyha nem ilyen előre legyártott érdektelen előadókat nyomatnának állandóan, hanem olyanokat akik mindenben magukat adják, akkor többen vennének albumokat. De a kiadók nem mernek kockáztatni, elég nekik a 8000 körüli eladott album (általában).
Agymosás megy.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése