HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (1861/2259) > >>

pepo05:
Fúú na ezektől a divatmajmeroktól én is hányingert kapok. Minden műfajban jelen van ez, de a környezetemben a rock-ra volt példa sajnos. Én nem vagyok rocker, nem szeretem azt az igénytelen állat stílust, pogó meg ilyenek, ami sok koncerten megy stb. De már kábé 5-6 éve csak rockot hallgatok itthon...na jó 995-ban. Nem azt mondom, van vagy 10-12 disco szám(ebben nem vagyok jártas, úgyhogy most a stílust egyszerűen disco-ban játszani szoktáknak nevezném), illetve kb. ugyanenyni rap cucc is, amit szeretek. Van másféle stílus is még, de ezek csak ritkák, de attól még ugyanúgy szeretem őket. Na de ez most nem lényeg. Szóval történt, hogy az osztályban felütötte fejét ez a divatrockerség...srác 2-ban még discot hallgatott. Most meg orbitális rocker...fekete mindenség, hosszú haj, gitározik. De ez még oké...de azon nagyon kiakadtam, amikor a másik tökmag Slipknotos pólóban szaladgál. Monodm neki"Te Attila, de nagy rocker lettél mostanában. És hányav vannak a Slipknotba öccse? Vagy azt tudod-e, hogy ki az énekes?" De nem tudta...azért egy Corey Taylert ismerni kéne neki, ha már a banda cuccait hordja...

Sepi:

--- Idézet ---Csak az az egyetlen szépséghibája, hogy holland a borító.
--- Idézet vége ---
Linkeld be, legalább egy jót röhögünk rajta.

u.i.: De egyébként itt van magyarul két dvd borító:
Hulk Visszatér (Ez volt az amiről még lentebb beszéltem)
Hulk Bíróságon

Daredevil:
Nem. Megvan az első Hulk film (The Incredible Hulk) 1,5 óra és a Married című rész. Ez is 1,5 óra. És ez a két film egy DVD-n. Csak az az egyetlen szépséghibája, hogy holland a borító.

Sepi:

--- Idézetet írta: Daredevil ---Épp ezért hallgatok rockzenét. Ott maguk csinálják a zenét.
--- Idézet vége ---
Igen, vannak köztük nagyon jók! Én is szivesen elhallgatok belőlük olyanokat amelyek tényleg egyediek, csak a divatrock-zenészek kíméljenek, akik mondogatják, hogy "mi ilyen nagy rock zenekar, meg olyan nagy rockénekesek vagyunk".  Persze ez minden műfajban jelen van. A nekem közel álló elektronikus zenében is előfordul az ilyen: "Mi játszuk a legjobb háuz zenét". Ja, persze. Közelében sem vagy te ki kondomszökevény  . Szvsz kis hazánkban vannak főleg nagyon eltévedve az együttesek és a zenei előadók, hogy valójában hova is tartoznak  .

--- Idézet ---A Hulk Halála miről szól? Amúgy furcsa lett volna, ha két rész összevonnak, mert egy epizód a Hulk tv-sorozatból cirka másfél óra volt reklám nélkül.
--- Idézet vége ---
Nem lehet, hogy akkor is csak dupla részt láttál?

Daredevil:
Épp ezért hallgatok rockzenét. Ott maguk csinálják a zenét.

A Hulk Halála miről szól? Amúgy furcsa lett volna, ha két rész összevonnak, mert egy epizód a Hulk tv-sorozatból cirka másfél óra volt reklám nélkül.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése