HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (1858/2259) > >>

Daredevil:
Ja. De ekkora crossovernél már bevenném a politikát is. Zarathos meg Logan jól ellene azzal a sok szrral a parlamenetben.

Most hogy Logan megemlíted... Mekkora disznóölés rendezhetne Salgótarjánban. Az egész Gáspár család... MUHAHAHAHAHA!

Sepi:

--- Idézetet írta: Daredevil ---Ez mostani magyar mádia tényleg úgy szar ahogy van. Gondoltam is rá, hogy megírom képregényben a "Megtoló kiírtja a magyar médiát" című agyszüleményemet, de annyira brutális lett volna, hogy 18+ lekicsinylő lett volna a korhatár besorolásnál.
--- Idézet vége ---
Viszont underground körökben tuti siker lenne. Elképzelem, hogy milyen lenne ahogy a sok mocskot kitakarítja Frank Castle, főleg ha még csatlakozna hozzá Rozsomák és a Szellem Lovas is (meg esetleg Venom is).  

Daredevil:
Ez mostani magyar mádia tényleg úgy szar ahogy van. Gondoltam is rá, hogy megírom képregényben a "Megtoló kiírtja a magyar médiát" című agyszüleményemet, de annyira brutális lett volna, hogy 18+ lekicsinylő lett volna a korhatár besorolásnál.

A Tokio Hotelt (Peking Camping) meg egyszerűen Ennis kezei közé adnám, hadd csináljon velük valami igazán szaftos mocsokságot.

Galamb:
Hűű gyerekek, új 300 előzetes a képregény.neten! De ahogy ott írták, '"ne felejtsétek el felkötni az álladat, mielőtt megnézed"!  

Galamb:

--- Idézet ---A Tökjó Hotel-ről meg annyit, hogy én nem gondoltam, hogy egy ilyen szenny sikeres lesz nálunk is, de aztán mégis.
--- Idézet vége ---

Szimplán csak velünk van a a baj: nem vagyunk 12 éves "Megálló-mániás" kiscsajok!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése