HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
Daredevil:
Ha elkap az Ennis-i őrület meg is írom ám az előbb felvázolt vérgőzös ámokfutást.
kaine:
--- Idézetet írta: Nitro ---Érdekes játék.
Én 24000 után meguntam...
--- Idézet vége ---
Ez jó volt. 32210
Schmatzy:
Széplelkű, rózsaszín kollégák, figyelem! A következő link nem nektek való!
Ellenben aki nem veti meg a grindcore zenét, és még zombikat is imád hentelni, az kattintson ide: Zombie Grinder
(Ha nem tudod, milyen stílust is takar a grindcore, akkor valószínűleg a linkre sem akarsz rákattintani )
Ajánlott olyan időpontban játszani vele, amikor sem a családtagok, sem a szomszédok nem tartózkodnak hallótávolságban. Egyébként pedig ahhoz képest, hogy egy agyatlan, zombihent, grindcore játékról van szó, eszméletlen gyönyörű a kivitelezés!
Galamb:
--- Idézetet írta: Sepi ---Plussz Galactus felfalhatná Anetkát az űrben ,
--- Idézet vége ---
ááááááá! Ez a szöveg!
Amúgy én attól dühödök be, de nagyon, amikor a Hiradók pusztán a nézetség érdekében keltik a pánikot: például amikor volt a Csirkeinfluenza téma, tökömet rá hogy nem egy 5-6 éves gyerek aludt el félve, attól hogy most akkor meghal ő is, meg anyu és apu is.
Sepi:
Szép kis toros lenne. Valamint egy kicsit meg lehetne még bolondítani egy-két negatív hőssel, hogy ne tudják eldönteni az olvasók, hogy kinek is az oldalán álljon. Jöhetne Hulk, Kardfogú, Vérontó, a Gonosz Mutánsok Testvérisége, és persze a Kéz zombi gyilkosai is . Plussz Galactus felfalhatná Anetkát az űrben , bár jól megfeküdné a gyomrát, de jó kis képsor lenne, amint mondjuk lerókázza a Holdat.
Mekkora egy crossover!
Főleg ha még a parlamentbe beküldjük ezt az embert is: Bushinator
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése