HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (1850/2259) > >>

Galamb:

--- Idézetet írta: talgaby ---Asszem itt vmi komoly félreértés lesz... a "Csillagkapu 2" annyira folytatása a filmnek, mint ahogy a "Robotzsaru 4" a trilógiának. A koncepció egyébként ugyanaz: mindkettő a filmekből készült sorozat első, dupla hosszúságú nyitóepizódja, amit a magyar forgalmazók nagy okosan elneveztek a film folytatásának.
--- Idézet vége ---
De Robot zsarunál volt utána még 5-7-ig. És annak a sorozathoz sem volt nagyon köze(szwsz). ( A sorozatban hú de utáltam, hogy ugyanúgy női társa volt, a főcímben ugyanazzal a kameraszöggel, ugyanúgy kérdezte, hogy "Murphy, te vagy az?", mint magában a a Robotzsaru 1.-ben, (ami szerintem jól sikerült  film), és mégsem Lewisnak hívták!    

--- Idézet ---Ezeket szoktuk B esetleg C kategóriás filmeknek nevezni.
--- Idézet vége ---

pepo05 már elsütötte a poént, de ez inkább X kategoriás film.  

Sepi:

--- Idézet ---A koncepció egyébként ugyanaz: mindkettő a filmekből készült sorozat első, dupla hosszúságú nyitóepizódja, amit a magyar forgalmazók nagy okosan elneveztek a film folytatásának. A Csillagkapu 2 is valójában csak a sorozat első része, nem annak a sikeréből lett a sorozat.
--- Idézet vége ---
Ez előfordulhat. A magyaroktól kitelik az ilyesmi (most, hogy mondjátok rémlik, hogy tényleg nem Armageddon 2 volt a film eredeti címe). Az összevissza címezés nálunk nagy szokás. De a Generation X-re visszatérve, szerintem valószinű, hogy az egy alacsony költségvetésű, tv film lehetett (ahogyan Galamb is mondta). Ezeket szoktuk B esetleg C kategóriás filmeknek nevezni. Ezekben szoktak általában a feltörekvő és a lecsúszott szinészek játszani, és az sok mindent elárul róluk, hogy nem adják le őket a mozikban.

talgaby:
Asszem itt vmi komoly félreértés lesz... a "Csillagkapu 2" annyira folytatása a filmnek, mint ahogy a "Robotzsaru 4" a trilógiának. A koncepció egyébként ugyanaz: mindkettő a filmekből készült sorozat első, dupla hosszúságú nyitóepizódja, amit a magyar forgalmazók nagy okosan elneveztek a film folytatásának. A Csillagkapu 2 is valójában csak a sorozat első része, nem annak a sikeréből lett a sorozat.

Galamb:
Én azt birom, amikor a magyar tévék, és forgalmazók azonos témájú filmeket, amiknek egymáshoz amúgy semmi közük, egymás folytatásaiként adják el. Én úgy emlékszem, mintha az Armageddon 2 is ilyen lett volna: mintha az az eredeti címe más lett volna.

--- Idézet ---Csillagkapu 2 (ez viszont így is nagy siker volt, úgyhogy sorozat lett belőle), stb.
--- Idézet vége ---
Hát fene gondolta volna, hogy Kurt Russel helyett Richard Dean Andersonnal is el tudják adni a dolgot...

pepo05:
Tévedés. Ezek b kategóriásak, az igaz. De ez a film maximum d kategóriába sorolható.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése