HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (1838/2259) > >>

Sepi:

--- Idézetet írta: galamb ---Remélem mihamarabb eljut hozzánk is!
--- Idézet vége ---
Elvileg nyáron lesz Amerikában a bemutatója, és nem hiszem, hogy sokat késnének vele nálunk is. Azt hiszem már a második részt is csak egy-két hét csúszással játszották nálunk.

Galamb:

--- Idézetet írta: Sepi ---Egy kicsit megtöröm most a Transformers lázt egy kis animációs film előzetesével:

Shrek - The Third
--- Idézet vége ---
ÁÁÁ és még a ronda csapos "nő" is benne lesz!    Remélem mihamarabb eljut hozzánk is!

talgaby:
TF: Ahogy elnézem, sokótok beleesett egyetlen hatalmas hibába: a régi Marveles sorozatból indultok ki. Bár az a legismertebb nálunk, de általánosan közel sem így van. A TF-ben van vagy kéttucat különböző univerzum, mind külön történettel. Volt olyan is, ahol Skorponok Megatron hátsómodul-nyalója volt, volt olyan, ahol ő nem is volt Álca. A film egyébként is a jelek szerint megint új történetfonalat nyit, szóval lehet benne bármi. Ha több részben gondolkodnak, lehet, hogy a Kibertron-szál csak halványan érintve lesz, egyébként inkább a megérkezéssel és az itt kialakult harcokkal foglalkoznak csak.

Sepi:
Egy kicsit megtöröm most a Transformers lázt egy kis animációs film előzetesével:

Shrek - The Third

Sepi:

--- Idézetet írta: yosha ---Jaja, az üstökös lázadása a teljes sorozatra rányomta a bélyegét, pl. már az elején Megatronnal aki nem hagyta neki, aztán akkor amit te hibásan tudsz, mert nem a mátrixot akarta megszerezni, hanem az Alapbázist, Kibertron legnagyobb adatbázisát, ami az ürben keringett, és a végén felemésztette őt.
--- Idézet vége ---
Köszi a helyesbítést. Már olyan régen olvastam ,hogy nem emlékeztem pontosan.  

--- Idézetet írta: yosha ---De mi az a cucc ami az elején akkorát zuhan a földre... na azt nem tudom. A bárka picit nagyobb... Attol félek hogy az valami izé lesz ami a földön pár autót átalakit, lelket rak beléjük és ugy lesznek ők... ettől félek mondjuk, mert gagyi lenne.
Meg ki az vajon aki ott apritja a kamiont az országuton, meg a csávó előtt oylan nagyot üt a földbe...
Csupa kérdés ez az éjszaka...
--- Idézet vége ---
Na arra a lezuhanó micsodára én is kiváncsi leszek...  
De amit én észrevettem, hogy az Öreg Optimusz is megváltozott egy kicsit, mert ha jól láttam akkor egy csőrős kamion lett belőle, nem maradt meg az a régi Kenworth laposorrú változata. Vagy csak én láttam rosszul?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése