HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (1836/2259) > >>

Daredevil:
Ja. Én tegnap is az Ál/arc-ot néztem.

Sepi:

--- Idézetet írta: galamb ---Amúgy tényleg a férfiak mit néznek karácsonykor, mert ilyenkor (a három földi adón legalábbis) a napi repertoár kb. ebből áll: romantikus film, aztán gyekek, aztán még egy gyerek, megint egy romantikus (basszus, a csapból is karácsonykor Hugh Grant-film folyik) és ez a két műfaj váltakozik! Tényleg ilyenkor hol van John Maclane a mocsok atlétájában? (Amúgy nem saját javaslat, a cinematrix-on írták a Drágán add...1-et  karácsonyi filmnek!  )
--- Idézet vége ---
Végül is az is karácsonyi film, és az legalább leköti az embert. De annak jó akinek van kábeltévéje. Például a focirajongók most nagyon örülhettek, mert a SportKlub leadta karácsonykor az egész foci vb-ét elejétől a végéig, még talán most is az megy rajta. De én ilyenkor inkább be sem kapcsolom a tévét, vagy ha mégis, akkor is csak dvd-t nézek.

Galamb:

--- Idézetet írta: Sepi ---Tehát ami ajándékot a Télapu odaad, azt Castroapó elviszi? Kubában biztos így van.
--- Idézet vége ---
Na az úgy volt, hogy Télapó lemásolta magát, és a másolat egy szintén szakálas ürge lett, katonai ruhában, aki szerint minden gyerek rossz, és hatalmas játékkatonák segítségével kényszerítette a manókat, hogy csak szenet gyártsanak (mert ugye amerikában a  rossz gyerekek szenet kapnak.)
 Amúgy tényleg a férfiak mit néznek karácsonykor, mert ilyenkor (a három földi adón legalábbis) a napi repertoár kb. ebből áll: romantikus film, aztán gyekek, aztán még egy gyerek, megint egy romantikus (basszus, a csapból is karácsonykor Hugh Grant-film folyik) és ez a két műfaj váltakozik! Tényleg ilyenkor hol van John Maclane a mocsok atlétájában? (Amúgy nem saját javaslat, a cinematrix-on írták a Drágán add...1-et  karácsonyi filmnek!  )

Sepi:
Én éppen a Sziget című filmet néztem (ilyenkor mindig csurig vagyok a karácsonyi filmekkel), de biztosan egy érdekes kis párosítás. Tehát ami ajándékot a Télapu odaad, azt Castroapó elviszi? Kubában biztos így van.

Galamb:
Látta esteleg valaki a Télapu 2-t tegnap? fene gondolta volna, hogy maga Fidel Castro a Télapó sötét oldala.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése