HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
Sepi:
--- Idézetet írta: Daredevil ---Nem vagyok egyedüll! Jó hogy van néhány olyan ember is, aki a karácsonyi szarokon kívül képes nézni valami mást is Karácsonykor.
--- Idézet vége ---
Van egyáltalán a gyerekeken és nyugdíjasokon kívül akik ilyenkor az ünnepi műsorokat nézik? Én már évek óta inkább dvd-t vagy videót nézek.
Daredevil:
--- Idézetet írta: pepo05 ---DD: ők Ómenért vannak oda, mi a Hollóért. Én is a Hollót néztem tegnap este!
--- Idézet vége ---
Nem vagyok egyedüll! Jó hogy van néhány olyan ember is, aki a karácsonyi szarokon kívül képes nézni valami mást is Karácsonykor.
Punkológus:
--- Idézet ---Mennyire követed az eseményeket?
--- Idézet vége ---
Kb a tavalyi döntőné kapcsolódtam be a dolgokba, szóval még új vagyok a témában.
--- Idézet ---Azt mondjuk nem tudom, Aertz hogy került oda a semmiből a döntőbe.
--- Idézet vége ---
Szegény Bonjánszki (bocs, inkább írom, mert gőzöm sincs, hogy hogyan kell normálisan) nem tudta folytatni, mert amint belépet a ringbe Leko tökön rugta. Miután 15 perc pihenés után újra képes volt ringbe szállni, Leko megint tökön rugta. Mondjuk Leko-t még így is leverte, de kórházba ment utána.
--- Idézet ---Gondolom most is némi bírói segedelemmel lett azzá
--- Idézet vége ---
Nehéz megitélni, mert szinte mindenki Aertz-nek drukolt és mindenki utálja azt a bitang nagy Schilt-tet, a közönség, a közvetítők (én is). Aertz meg tudta szorongatni, de ha pártatlanként nézem a dolgokat, akkor tényleg Schilt nyert (sajnos). Rohadt nagy és túl hosszúak a végtagjai. És tényleg unalmas a műsora.
Le lehet valahonnan tölteni olyan videókat, ahol Ignashov elemében van? Eddig csak párat láttam, de az a fickó egy zseni. Ugyaúgy, ahogy Pride-ban meg Fedor az isten. Tudnak ezzek az oroszok...
Gabe:
--- Idézetet írta: Nitro ---
--- Idézetet írta: Punkológus ---Ha az Eurosporton van K1 vagy Pride akkor azt
--- Idézet vége ---
Már megint Schilt lett a bajnok.
Szegény Remy rosszul járt.
Azt mondjuk nem tudom, Aertz hogy került oda a semmiből a döntőbe. Egy Schilt - Sefo meccsnek jobban örültem volna. Mennyire követed az eseményeket?
--- Idézet vége ---
Basssszuuus!!!
Épp most szerettem volna letölteni a K1 döntőt, mert nem láttam és a végeredményről fogalmam sem volt. Eddig . Óvatlanul elolvastam a hszed.
Mindegy, azért megnézem. Ráadásul úgy utálom Schiltet, rettenetesen unalmasan verekedik, semmi extra nincs benne. A többiek meg mind egyéniségek, szinte mindegyiküket bírom, erre egy ilyen unalmas, k1 színvonalát lehúzó patkány nyer. . Az ő meccsein mindig majd elalszom. Bárcsak visszatérne Ignashov, ő simán szétszedné egy menet alatt ezt a "világbajnokot". Gondolom most is némi bírói segedelemmel lett azzá.
pepo05:
DD: ők Ómenért vannak oda, mi a Hollóért. Én is a Hollót néztem tegnap este!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése