HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
Punkológus:
Én a Bunyó Karácsonyig című örökbecsűt hiányoltam a paletáról Eddig még mindig volt, nem értem, hogy most hogyan maradhatott ki.
Nincs más lehetőség ilyen videók letöltésére? Torrent-hez egyáltalán nem értek sajnos
Galamb:
--- Idézetet írta: Sepi ---
--- Idézetet írta: Daredevil ---Nem vagyok egyedüll! Jó hogy van néhány olyan ember is, aki a karácsonyi szarokon kívül képes nézni valami mást is Karácsonykor.
--- Idézet vége ---
Van egyáltalán a gyerekeken és nyugdíjasokon kívül akik ilyenkor az ünnepi műsorokat nézik? Én már évek óta inkább dvd-t vagy videót nézek.
--- Idézet vége ---
Hát szerintem azok a háziasszonyok, akik remegve várják a Szül. Feleségek következő részét, kigúvadt szemmel figyelték az ömlesztett Hugh Grant filmeket. (DE idén hová lett Maculy Calckin (tudja a..., hogy hogy írják ) meg a betörői? )
(Amúgy 26.-án megnéztem a Dejá Vú-t, hát abban is csalódtam kicsit.)
Gabe:
--- Idézetet írta: Nitro ---Bocs, Gabe, én utálom a legjobban a spoilereket, nem tudom, hogy felejthettem el kiírni...
Amúgy legyen annyi a mentségem, hogy nem sok mindenről maradtál le, igazából csak Aertz szerepelt jól szerintem. Az én favoritom Remy után, Feitosa, sajnos kiesett.
A "dél afrikai fehér boxolót", azaz Bothát még nem láttam meccset nyerni, de még Gary Goodridge-et és Akebonot sem.
Ja, és ami Ignashovot illeti, ő sem győzött meg teljesen, főleg amikor Kaennorsing megverte.
Amúgy meg az Ong Bakban tényleg jól nyomta a srác, csak főleg könyökkel nyomult fejre, ami még a Pride-ban sem megengedett.
--- Idézet vége ---
Valóban az elmúlt két éven nagyot fordult a világ. De Botha már nyert meccset, ráadásul KO-val, többször is. A mérlege még így is negatív, de végülis tavaly a döntőbe mégiscsak bejutott . Gary Godridge? Hát, láttam már "párszor" és csak egyszer veszített, akkor jól kiütötték ( utálom, mert egy nagy tahó). Ő mindig undorító modon ünnepelteti magát és a ringbe behozza a "nőjét" is (Az asszony simán hazavágná a fél K1 mezőnyt , ő is bunyózik, meg gondolom borotválkozik is a rengeteg szteroidtól ). Persze, sajna Ignashov már csak a szerződése miatt verekszik, de ki akar már szállni, ha hagynák. Párszor leégette magát az elmúlt bő 3 évben azzal, hogy kijelentette, hogy ő inkább kertészkedne, verseket olvasna, stb. mert már belefáradt a bunyóba. (tisztára mint valami szerzetes). Kaenorsing ellen pedig egy fél éves térdsérülés miatti szünetből tért vissza, azt is "muszájból". (egyébként bírom őt is ). De ha fénykorában lenne Ignashov (még most sem öreg) akkor lazán világbajnok lehetne most. Akkoriban azért nem, mert a súlycsoportok hiánya miatt (most kettő van: World Max, sima K1) és a generáció váltás következtében rengeteg nagy búnyos torlodott fel (mintha minden box világszervezet minden súlycsoportját egybevennénk). A régi Lebanner ellen meg a 3 évvel ezelötti Remy Bonjanski azért megizasztotta volna. De Sefo, meg a többi nagyágyú az a fél fogára sem lett volna elég . Azt azért tudni kell, hogy a legtöbb harcos nem csak K1-ben nyomul, sőt, van akinek ez csak mellékes fizetés kiegészítés, így aki itt van, az ha a K1-ben nem is híres, de mégis bizonyított már máshol (boxolok csak a zsebpénzért, meg pár monokliért jönnek, a pankrátorok meg csak bohockodni, kivéve ha MMA mert akkor meg qrva veszélyesek .) A legtöbben egyszerre bunyóznak több harcművészeti ágban is. A legtöbben Thai-t nyomják persze és ott többük is világbajnok, de ha más nem, akkor a hazájukban, esetleg a kontinensükön bajnokok. Mint pl. Ignashov is. De a volt ruszkiknál a Sambo kötelező volt, ami a legaljasabb harcművészeti ágak között van. (saját fejlesztésük, több ázsiai ágból átvéve dolgokat. A II vh. alatt pl. hadifoglyokon gyakoroltak, persze úgy, hogy többnyire a töréseket, meg egyéb gyilkos technikákat élesben ...) Mondanom sem kell, hogy Ignashov is otthon van ebben. Bár a fő területe a Thai-box. Egyébként a Prideban pláne ezért tarolnak a volt ruszki országok emberei. A sambonak még a mai képzési módja is kemény, kb. mint a Thai, csak itt a lelki megterhelés jóval az fölött van, azért, hogy a félelmet kiöljék az emberből, meg egy kegyetlen gyilkológép legyen a végeredmény. A Specnaz-ban kötelező. (nem véletlenül).
d-mon:
az emily rose film nagyon durva. szerintem csak erős idegzettel álljatok neki. komolyan mondom
Daredevil:
Az Ómen, emily Rose és a Holló összegof a Karácsony ellen. Ezt a mondatot visszaolvasva úgy tudnám értelmezni, mintha egy 40-es évekbeli képregény kedvcsinálója lenne.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése