HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
Punkológus:
--- Idézet ---Bárcsak visszatérne Ignashov, ő simán szétszedné egy menet alatt ezt a "világbajnokot".
--- Idézet vége ---
Nem tudom, hogy láttad e már ezt
Schilt vs Ignashov. Érdemes megnézni
Galamb:
--- Idézetet írta: pepo05 ---Hát én egy Spencer filmet bármikor megnézek. Azok az örök klasszikusok...még a Bunyó Karácsonyigot is. Valószínű, hogy az az egyetlen olyan film, amit meg is nézek a tévébe karácsonykor.
--- Idézet vége ---
Hát igen! Ezek ketten tudnak valamit, mondjuk én is megnéztem volna a "B. K.-ig"-ot! De majd most fogják nyomni az Ördög jobb és balkezze mindkét részét! Nekem a floridában forgatott filmjeik a kedvencem: Bűnvadászok ("a Te hangod mélyebb" ), Nyomás utána, meg persze az "És megint dühbe jövünk" (szwsz kevés olyan ember van, akinek nem jutna eszébe az a mondat, hogy "Bunkó vagy Bucksy") Ráadásul szwsz a De Angelis tesók (vagy milyen rokonságban állnak) még a filmek zenéit is nagyon eltalálták!
Punkológus:
Oké, küldheted. Majd megnézem.
Egyébként most nézegetek interjúkat és videókat a Pride első számú istenéröl Fedor Emelianenko-ról. Hihetetlen, hogy mit tud művelni a ringben minden érzelem nélkül. Nem hiába lett a szambó világbajnoka kétszer is.
pepo05:
Hát én egy Spencer filmet bármikor megnézek. Azok az örök klasszikusok...még a Bunyó Karácsonyigot is. Valószínű, hogy az az egyetlen olyan film, amit meg is nézek a tévébe karácsonykor.
Sepi:
--- Idézetet írta: Punkológus ---Nincs más lehetőség ilyen videók letöltésére? Torrent-hez egyáltalán nem értek sajnos
--- Idézet vége ---
Én tudok egy fizetős oldalt ahonnan szerverről tud az ember letölteni. Nem vészes az ára, ha érdekel priviben elküldhetem. Ott talán divx-ben megtalálható az a film is.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése