HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (1824/2259) > >>

pepo05:
Aranyos kis jelenet. Azt hittem az lesz a vége, hogy a kisrác megígéri, hogy spenótot fog enni.

Galamb:
Látta valaki tegnap az Én meg én meg a tehén című filmet? Volt benne egy jó kis rész: A pasas egy átbulizott éjszaka után meztelenül arra ébredt az ágyban, hogy valami bombázó helyett pasassal került ágyba. A gyerek kiakadt, magaköré csavarta a lepedőt, kirohant a fürdőbe, és kitalálta, hogy a lepedő segítségével kimászik az ablakon, és leereszkedik az utcára. Na miután az alsó emelten lakó néni, amint meglátta, hogy egy meztelen pasas ereszkedik lefele az ablaka előtt, gyorsan elkezte forró vízzel locsolni az öreg egyszeműt.
Na most jön a lényeg:A gyerek végül átlendült a lepedőn a közeli tűzlépcsőre majd lerohant    az utcára, ahol egy kisrác Pókemberes polóban nézte végig az egészet. a kiscsávó oda is rohant a meztelen csókához, és közölte, hogy erre csak Pókember képes. A pucér csávó kapott is az alkalmon, és közölte a kis sráccal, hogy persze, hiszen ő a Pókember, csak elhagyta a cuccát! És ezért szüksége lenne a kisrác pólóra.
 Az utca másik oldalán egy manusz meg csak annyit lát, hogy meztelen ürge húz le egy pólót egy kissrácról.   A manusz eltünt egy pillanatra, persze azért hogy egy bazi nagy puskával térjen vissza.
 A srác egy szál pókemeberes pólóban a dereka körül persze futott volna, mint állatt, de a kissrác hirtelen átkarolta és elkezdte ordibálni: - NE lődd le Pókembert, ne lődd le Pókembert, ő nagyon közeli barát!   (Gondolom az erdeti szövegben Frendly Neighborhood (a helyesírás nem oké, tudom) szerepelhetett!)
 Na végül a "Pókembernek" sikerült kereket oldania!

Galamb:
Hát ja, elég hülyeség lenneha az Utazót beleraknák, de a Bolygófalót meg nem (Na erre varrjon gombot az "Update Norbi  ). Akkor mégis miről szólna a film? Bolygóközi Szörfverseny?     Csak remélem a neveknél ezuttal illeszkedni fognak a képregényhez (Szegény Ben-t "Izének" hívni!  )

--- Idézet ---A film végére én beletenném, és azzal már táptalajat biztosítana vele az ember a harmadik részhez. brow.gif
--- Idézet vége ---
Szerintem is így volna jó! Amúgy meg az az érzésem, hogy a Pókember háromnál fogják ezt megcsinálni Venommal! (Mondjuk, legalább a 3. és 4. rész között kigyurhatná magát az a gyerek!)

Sepi:
A film végére én beletenném, és azzal már táptalajat biztosítana vele az ember a harmadik részhez.

Daredevil:
Szerintem a nagy G-t nem kéne még ellőni ebben a filmben.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése