HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
Daredevil:
Az is egy magyarázat. Csak voltak kiutalások már az első részben is a Penge 3-ra. Amikor az inhalátorról beszélgettek.
Galamb:
--- Idézet ---Vagy pedig egyszerűen nem veszik figyelembe a filmben történteket, és egy teljesen más szempontból közelítik meg a történetet. Volt már erre példa nem is egyszer.
--- Idézet vége ---
De viszont megemlítik Sommerfield halálát!
--- Idézet ---Ha a Will Smith féle filmre gondolsz, akkor azt kell hogy mondjam, hogy nem egy nagy szám. Láttam már jobb bokszolós életrajzi filmet is. Én inkább a Remény Bajnokát ajánlanám neked.
--- Idézet vége ---
Arra gondoltam, igen. Adni fogja majd az Rtl klub 14-én éjjel fél 12-kor, aztán gondolkodom, hogy érdemes -e megnézni! Majd még elválik! Kösz, hogy írtál!
--- Idézet ---Nekem semmi bajom se volt, a harci képességeivel. Sokkal életszagúbbak volt az akció-jelentek, hogy Penge is kapott bennük.
--- Idézet vége ---
Hát az oké, csak szwsz Wesley sokkal gyorsabb. Amúgy az egész sorozat összefüggő részekből fog állni, ugyhogy remélem, normálisan fejezték be, nemcsak úgy hipsz-hopsz állítoták le a munkálatokat! (az utolsó részig még én sem értem el)
Sepi:
--- Idézetet írta: Daredevil ---A vámpír dologról meg annyit, hogy egyszerű biológia: A vámpírok teste kitermelte az ellenanyagot
--- Idézet vége ---
Vagy pedig egyszerűen nem veszik figyelembe a filmben történteket, és egy teljesen más szempontból közelítik meg a történetet. Volt már erre példa nem is egyszer.
Daredevil:
--- Idézetet írta: galamb ---Hát nekem is meg van a Penge-sorozat, de még nem értem a végére. Amúgy már régebben leirtam, hogy mi a gondom vele: 1: Wesley helyére beraktak egy stöpszli csávót, aki még verekedni sem tud.
2. Semmi magyarázattal nem utalnak arra, hogy hogyhogy vannak még vámpírok, holott a 3. mozifilmben az összes meghalt.
--- Idézet vége ---
Nekem semmi bajom se volt, a harci képességeivel. Sokkal életszagúbbak volt az akció-jelentek, hogy Penge is kapott bennük.
A vámpír dologról meg annyit, hogy egyszerű biológia: A vámpírok teste kitermelte az ellenanyagot
Sepi:
--- Idézetet írta: galamb ---Az "Ali"-t látta valaki? Tényleg annyira gánya?
--- Idézet vége ---
Ha a Will Smith féle filmre gondolsz, akkor azt kell hogy mondjam, hogy nem egy nagy szám. Láttam már jobb bokszolós életrajzi filmet is. Én inkább a Remény Bajnokát ajánlanám neked.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése