HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
Galamb:
Help me please! Tudja valaki, hogy hányadik rész a 2. évadból volt az rtl-en legutóbb vetített Lost epizód? Tartalom valami ilyesmi: Clare kitalája, hogy utána akar nézni, mi történt vele az alatt, amíg amnéziában volt. És akkor Kate-tel nekivág a csungelnek, és talaálnak valamit. Szerepel benne megint a francia csaj. És ez a rész következett az után, hogy ráakadtak arra a fickóra, aki egy léggömbel zuhant le! Mert letölteném. Előre is köszönöm, ha írtok!
Gabe:
És mit ad isten? Megvan a 2. is, bár nem volt egyszerű beszerezni. Tegnap jutottam hozzá és különleges alkalomra tartogatom a megnézését. (csakhogy nem bírok várni, úgyhogy ha fényt derítek egy kérdésre, -lásd lejjebb- akkor már nézem is ).
Egyébként belekukkantottam (nehéz megállni hogy ne nézzem meg azonnal), márcsak a videó mínősége miatt is. Elsőosztályú, de amin igazán ledöbbentem az a rajz volt. Felfoghatatlanul-piszkosul-pofátlanul szép a rajz, a leszebb amit valaha láttam, hihetetlenül jól van elkészítve, még akkor is, ha számítógépel csinálták... és még csak egy fél perces szakaszt láttam belőlle. A zene gondolom itt is mestermű, úgyanúgy mint az első résznél is.
Ahonnan szereztem, ott van valami sorozat is a Gits-hez. Arról volna valami infoja valakinek? Az első és a második rész között kellene nézni őket? Csak mert pl a Neon Genesis Evangelion nézési sorrendje sem olyan egyszerű, nem szeretném megszívni azzal, hogy belegabajodok. (hehe, szívesen áradoznék arról is, de inkább nem teszem, elvégre a legtöbb képregényes arc utálja a manga/anime vonalat, nameg van még vissza pár rész.)
Daredevil:
Én is szeretném már megnézni. Az első rész után.
talgaby:
Első alapfeltétel volna, hogy vhonnan meg is tudjam szerezni...
Schmatzy:
A második részére egy napi hideg élelemmel készülj, mert legalább háromszor kell megnézni egymás után, hogy az ember egyáltalán az alapszituációt felfogja... Rettentő bonyolult és elvont lett, de ennek ellenére méltó második rész.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése