HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
Sepi:
Egyébként nézte valaki tegnap a tv2-n az új sorozatot, a Mélység Fantomját? Első nézésre egész jónak és érdekesnek tűnik. Kicsit hasonló a beütése, mint a Rejtélyek Városának. Kiváncsi leszek, hogy mi lesz a folytatása.
Tyler-x:
Egyébként a Helyszinelőknél az NCIS 1000-szer jobb-legalább is szerintem...
Gabe:
Bevallom, képregényben marhára nem tetszik a dolog. Nem is olvastam el, csak egyet.
Ha így áll a helyzet, akkor inkább leszedem máshonnan a tv-ripes verziókat. Huszonvalahány részért marhára sok az a 26Gb. Még akkor is ha a hivatalosan kiadott gyűjtemény, vagy hogyis hívják. Szóval tökéletes kép, többnyelvű hangsáv, felíratok, meg minden. Jó lenne ez, csak még vissza sem ártana tölteni . Inkább maradok az avinál.
talgaby:
Gabe: az a "szuperhősös izé" speciel a következő CSI-mini volna... egyszer át kellene nézni, aztán indulhatna kifelé. Ha már úgyis a Helyszínelőket hoztad szóba.
Sepi:
--- Idézetet írta: Gabe ---Köszi a választ. Hmm, nekem a torrent mérete alapján sokkal többnek tünt.
--- Idézet vége ---
Ez is tömörítés függő. Többször előfordul, hogy egy epizódot egy cédésre tömörítenek. Abból összejön az a húszonvalahány giga. Általában egy amerikai sorozatban 23-25 rész között van egy évad.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése