HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (1815/2259) > >>

Sepi:

--- Idézetet írta: killjoy ---A "Mélység fantomja", eredeti címén "Surface", vagyis "Felszín". Nem egy rossz sorozat, bár ugyanúgy megbukott kint, ahogy az Invasion (Relytélyek városa). Mondtam már, hogy imádom a magyar címferdítőket?  A tavalyi év valahogy nem kedvezett a sci-fi sorozatoknak. (Az Invasion, a Surface és a Threshold is bebukott.)
--- Idézet vége ---
Hát ez nem igaz. Már a faxom tele van ezekkel az amerikai tévécsatornákkal. Mindig azokat a sorozatokat szüntetik meg, amelyik érdekelne. Azért azt is megvárhatnák, hogy a világ más tájain hogy szerepel a film, mert lehet hogy máshol óriási siker lenne  . De a magyar tévécsatornák is elmehetnének melegebb éghajlatra  , miért kezdenek el így egy sorozatot, amikor már tudható, hogy annak nem lesz folytatása. Mintha nem volna elég azokból válogatni, amik nem buktak meg az első évad után (de gondolom ezeket olcsón megkapják).

Galamb:
a SCI-ban is van kis humor, mint az NSIC-ben? Mert az előbbit csak az itteni képregényekből ismerem( a farkasemberesből, meg a hamis pénzes-ből, és őszíntén szólva nekem kicsit öö...  "sűrű" a dolog. Csak az ügyről szól az egész, a karakterek jellemét elintézték kész mondatban, és kész! De aztán lehet, hogy csak az újság rövidsége e dolog oka, és a sorozatban nagyobb teret kapnak a nyomozók jellemei is.

--- Idézet ---A JAG beütése engem marhára irritál. Mondjuk szvsz a JAG úgy szar ahogy van.
--- Idézet vége ---
Hát igen a Jag szerintem is szar, nem nagyon értem mit esznek rajta (ugyan ez van nálam a Walker-nél is, hogy az mitől jó?  ), viszont az NCIS-ben én abszolút nem érzem a Jag-es beütést, nem is tudtam volna, hogy ugyanazok csinálják mindkettőt, ha az NCIS egyik részében nem játszik az a Bud-nevü jogász. Sőt  én úgy érzem, mintha az NCIS hangulatában pont a JAG ellentéte lenne. Nincs benne az a katonás merevség.

killjoy:
A "Hány részes egy sorozat?" témához tökéletes kiindulópont: http://www.episodeworld.com/
Nem 100%-os, de azért nagyon sok sorozatot le lehet itt csekkolni.

A "Mélység fantomja", eredeti címén "Surface", vagyis "Felszín". Nem egy rossz sorozat, bár ugyanúgy megbukott kint, ahogy az Invasion (Relytélyek városa). Mondtam már, hogy imádom a magyar címferdítőket?  A tavalyi év valahogy nem kedvezett a sci-fi sorozatoknak. (Az Invasion, a Surface és a Threshold is bebukott.) A különbség a két sorozat közt annyi (műsorba kerülési szempontból!), hogy míg az Invasion-nél nem csináltak befejezést az első évadnak (ez a cancelnek volt köszönhető, meg ugye az egyik főszereplő is már a Prison Breakben lett FBI ügynök), mert gyakorlatilag a gyártás közepén már lelőtték a sorozatot (ezért is volt számomra érthetetlen az RTL húzása, amikor a befejezetlen sorozatot megvették, azt meg pláne nem értem, hogy ki az a ... aki ennek a befejezetlen sorozatnak a DVD kiadásáért pénzt ad, mert ugye ez is kiadásra kerül kishazánkban is), addig a Surface-nek van egy kvázi apokaliptikus befejezése. (Nem mondom, hogy lezárják a történetet, mert marad kérdés ott is nem kevés, de egy "Meghökkentő mesék" stílusú befejezése azért van a sorozatnak. Az a tornyos utolsó jelenet azért üt rendesen

Háááát... Ez a Fathomos párhuzam nekem elég erősen hangzik. Bár igaz, hogy mind a kettőben komoly szerepe van a víznek  De az is igaz, hogy az SG-s kritikákat én főleg viccrovatként olvasom. Tízből egy, aminek tényleg van is értelme. Legutóbbi példa az új Bond film volt, amiről képtelenek eldönteni, hogy szeretik vagy sem, így van róla pozitív és negatív kritika is rendesen. Amit az egyik kritikában felhoznak hibaként, azt a másikban dicsérik és fordítva. És persze sikk szidni minden magyar filmet náluk. A legjobban azon röhögtem, hogy a Szabadság, szerelemhez nem mertek hozzányúlni. Mindenről és mindenkiről mindig lehúzzák még a keresztvizet is, de valahogy ez a film kimaradt a szórásból  Biztos nem tudtak róla, hogy megy a mozikban... Na mindegy! Ez csak az én véleményem az SG kritikusairól.

Gabe:
Az új sorozatról (nem láttam még amúgy) azt mondták, hogy a Fathomból merítették hozzá az inspirációt. Sg-n legalábbis ezt írták.

freakdavE:

--- Idézet ---Azt tudtad, hogy a Fenegyerekben ő játssza a hullát, akinek Célpont átfúrta a fején a tollat?
--- Idézet vége ---
Tényleg? Nem tudtam. Na majd megfigyelem.

A GITS 1. és 2. nagyon jók. Az elsőt még egy filmklub vetítésén láttam először, a másodikat meg pár hónapja hozta meg a sajátbejáratú anime-emberem.
Most szállította le a Cowboy Bebop mind az öt DvD-jét is. Hát az a sorozat is igencsak jó.    
Simán egy szinten van nálam a Berserkkel és a Hellsinggel, pedig azok aztán ütősek.  

--- Idézet ---Egyébként a Helyszinelőknél az NCIS 1000-szer jobb-legalább is szerintem...
--- Idézet vége ---
Á, szerintem a CSI a legjobb.   A CSI/Miami még nagyon tetszik. A CSI/NY még egész jó, de az NCIS csak elmegy kategóriás nálam. A JAG beütése engem marhára irritál. Mondjuk szvsz a JAG úgy szar ahogy van.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése