HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (1813/2259) > >>

Galamb:

--- Idézetet írta: Galen ---
--- Idézetet írta: galamb ---Hiszen az amerikaiaknak ott volt Ed O'Niell, aki elvitte a hátán a remek játékkal az egész sorozatot,
--- Idézet vége ---
Azért a szinkron sokat dobott rajta. Mint oly sok külföldi filmen.

--- Idézet vége ---
Hát igen! Ezért sem értem, miért nem Csuját használták Szervét helyett? Hangját már úgyis megszokták Bundy-ként.
 Amúgy végre valaki, aki dijazza a magyar szinkronszínészeket!

Daredevil:
Emberek! Márciusban végre kiadják a STALKER-t.

killjoy:
A TV2-n idén jön a Heroes, a Jericho, a 4400 és ugye már megy a Surface. És most lehet, hogy meg fogtok lepődni, de én az egyetlen, aminek esélyt adok, az a Jericho. És azt is megmondom, hogy miért. Ez négy kvázi sci-fi sorozat. A sci-fi sorozatok fő fogyasztói a 15-35 éves korosztály, a Heroes-ra pedig különösen igaz, mert a szuperhősös sci-fi az igazi sci-fi rajongókat (akik Asimovon, Lemen, Clarke-on nőttek fel) nem fogja meghatni. Viszont általában ez az a réteg, mint én is, aki már látta ezeket a sorozatokat netről letöltve, mert nagy része a suliban/koleszban hozzájutott már ha akart. Tehát én nagyon csodálkoznék, ha a Heroes fel tudna mutatni egy 7-800.000-nél nagyobb nézőszámot, a 4400 pedig szerintem még ennyit sem. És hogy miért gondolom a Jerichot az esélyes befutónak? Mert a magyar TV-s sorozatnéző valójában a 25-60 éves korosztály, ahol a 40 év felettiekben még elevenen él a hidegháború végének emléke, így egy atomrobbanásos, gombafelhős film náluk még eséllyel rúghat labdába. Bárcsak ne lenne igazam, de attól félek az lesz.

Galen:

--- Idézetet írta: galamb ---Hiszen az amerikaiaknak ott volt Ed O'Niell, aki elvitte a hátán a remek játékkal az egész sorozatot,
--- Idézet vége ---
Azért a szinkron sokat dobott rajta. Mint oly sok külföldi filmen.

Tyler-x:
A tv2 1 millárdot fektettt bele a rém rendesbe (forrás: Sg). Normálisak ezek? Én megmontam volna nekek ingyen is hogy kurva nagy bukás lesz...  De komolyan ki hitte hogy ez bejön? Egyébként ha van egy kis eszük megveszik a HEROS-t és azt küldik be a barátok közt ellen-de amig ezzel a mélység fantomjával (már a cím is rémes) ratyiznak addig ne várjanak főműsoridős áttörést!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése