HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (1812/2259) > >>

killjoy:

--- Idézetet írta: Gabe ---
--- Idézet ---huszonéves suttyók nem tudják elolvasni a falra felírt szöveget, és nem tudják, hogy kinek a milyét kellene bekapniuk
--- Idézet vége ---

Na ezen dőltem  . Rákérdezek: Apuci @#>đ?

--- Idézet vége ---
Nem feltétlenül erre gondoltam. Csak amikor az írástudás ilyenekben nyilvánul meg, mint "Nuni, szerettlek!" vagy "Búzi Kiskertész!" meg hasonlók, akkor elgondolkodom azon, hogy miért is jó az, hogy negyedikig nem lehet buktatni, csak szülői engedéllyel és hogy a pofátlan diáknak messze több joga van a tanárral szemben, mint a tanárnak a diák mellett. (És nem elírás a mellett. Én még abban az időben jártam iskolába, amikor ha lekevert egy pofont a tanár, akkor azt 1. okkal tette, 2. mondhatni megköszöntük, mert pontosan tudtuk, hogy valahol azt a pofont értünk kaptuk és nem ellenünk. Félreértés ne essék, nem azt mondom, hogy a tanár verje a diákokat, de amikor a diák (remélhetőleg csak) képletesen, de beleszarik a tanár tányérjába, és erre a tanár még azt sem mondhatja, hogy ejnye bejnye, mert máris beperelik, kirúgatják, stb. az szerintem egy kabaréba illő iskolarendszer. Még decemberben vittem a lányomat suliba és pár gyerek kint focizott az udvaron. Épp jött be az egyik alsós tanítónéni, amikor az egyik kölyök teli erőből megküldte a labdát, úgy oldalba rúgva a tanítónénit, hogy az elesett. A gyerek odament a LABDÁÉRT, és vigyorogva mondta a földön fekvő tanító néninek, hogy "máskor tessék vigyázni, ha focizunk az udvaron"! Majd mint aki jól végezte dolgát elindult visszafelé, ott hagyva a tanítónénit a földön. (Én mentem oda felsegíteni. Mondjuk közben pechje volt a srácnak, mert pont keresztezte az utamat, és hát egy 50 kilós gyerek elég csúnyát tud esni, ha VÉLETLENÜL nekimegy egy 120 kilós ember  )

Gabe:

--- Idézet ---huszonéves suttyók nem tudják elolvasni a falra felírt szöveget, és nem tudják, hogy kinek a milyét kellene bekapniuk
--- Idézet vége ---

Na ezen dőltem  . Rákérdezek: Apuci @#>đ?

killjoy:

--- Idézetet írta: galamb ---Amúgy végre valaki, aki dijazza a magyar szinkronszínészeket!
--- Idézet vége ---
Nincs semmi baj a magyar szinkronszínészekkel. Vannak köztük igazi zseniális alakok. (Nemrég volt egy riport Szabó "Columbo" Gyulával, aki elmondta, hogy annyira összenőtt már Peter Falk alakjával, hogy már szinte egy válmozdulatból tudja, ha hangszínt kell váltania.) Nem. A Szinkronszínészeinkkel nincs gond. Magával a magyar szinkronnal van a baj. Az utolsó szemetet is szinkronizálják, mert az elmúlt pár évtizedben azt úgy szoktuk meg. Ennek köszönhetően a szinkronizálás is olyanná kezd válni, mint a szalag mellett ülő Manci néni munkája, aki napi nyolc órában kenegeti a félkész cipők alját ragasztóval, hogy a következő kanyarban Terus néni rányomja a gumitalpat. Vannak jó szinkronszínészeink, vannak jó szinkronok (lehet szőrszállhasogatni, de pl. a Gyűrűk Ura vagy a Harry Potterek szinkronjai egész jó lettek az utóbbi években.) A gond csak az, hogy sokszor ezek a színészek is néha fásultabbak a megszokottnál, mert a színház (ne adj Isten, esetleg egy filmforgatás) után még szinkronizálnak is. És mint azt az elején már írtam, minden szarhoz készül szinkron. Nem mondom, hogy a legtutibb színészek csinálják, de szerintetek mennyire lehet beleúnni mondjuk a Terror a 956-os járaton 15. szinkronizálásába. Még annak is tele lenne a töke, aki szívesen csinálja. Nem beszélve az idióta szövegekről, amiket a fordítók bírnak néha kreálni. És a másik vesszőparipám is ehhez kapcsolódik. "Nem nézem meg a filmet, mert feliratos." "Nem tudok egyszerre olvasni, és filmet nézni." "Ha olvasok, akkor nem látom, hogy mi történik." "Én egy filmen szórakozni akarok és nem akarom elrontani azzal, hogy olvasnom kelljen." Sajnos a magyar társadalom kurvára elkényelmesedett. Nem véletlen, hogy huszonéves suttyók nem tudják elolvasni a falra felírt szöveget, és nem tudják, hogy kinek a milyét kellene bekapniuk. Na de ez már megint egy parttalan téma lenne, nem is megyek bele.

Gabe:
Végre jó hallani hogy valaki nem szidja a magyar szinkront  . Ezt is megéltük végre.  "riszálom úgyis úgyis, riszálom úgyis úgyis..."

Galen:

--- Idézetet írta: galamb ---
--- Idézetet írta: Galen ---
--- Idézetet írta: galamb ---Hiszen az amerikaiaknak ott volt Ed O'Niell, aki elvitte a hátán a remek játékkal az egész sorozatot,
--- Idézet vége ---
Azért a szinkron sokat dobott rajta. Mint oly sok külföldi filmen.

--- Idézet vége ---
Hát igen! Ezért sem értem, miért nem Csuját használták Szervét helyett? Hangját már úgyis megszokták Bundy-ként.
 Amúgy végre valaki, aki dijazza a magyar szinkronszínészeket!

--- Idézet vége ---
Szerintem a szinkronszinészekkel eddig sem volt baj.Mindenki tudja hogy a legjobb a világon. Csak a seggfej tévékkel akik újraszinkronizáltatnak. Kedvencem a "CSUPÁN csak egy maradhat"

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése