HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
Tyler-x:
Szerintem a Heros nem csak a képregény-fanoknak készül-ha jó időpontra tudják rakni akkor tuti siker...
egyébként az hogy ezek a sorozatok igy teljesítenek az szorosan összefügg azzal hogy a magyar tévénézők nagy része még a régi rendszerben kezdett el tévézni és abba is szokott bele-igy nem nagyon tud mitt kezdeni ezekkel az amerikai egészen újfajta sorozatokkal-tehát a macgyver-t még meg tudták nézni de a lost és a prison break -re már nem kompatibilisak...
A másik dolog amiért utálok tv-én sorozatott nézni mert a szinkron hát enyhén gagyi,nem a szinészek teljesítményével van baj hanem megával a szöveggel-csak egy példa: Lost 2-13-aki látta feliratosan és szinkronosan az tudja miről hadoválok...
killjoy:
--- Idézetet írta: Tyler-x ---Az hogy a Heroes nem lenne sikeres eléggé kétkedve fogadom-szerintem ennél a sorozatnál döl meg a papírforma és mindenki bele lesz buzulva...
A jericho szerintem is sikers lesz-de kérdés az hogy ha ilyen sok sorozat lesz akkor minden este a képernyőt fogjuk e bámulni?
--- Idézet vége ---
Én kédkedve várom a Heroes-t. Ugyanez volt anno a vélemény a Lostról (az elvárásokhoz képest bukás) vagy a Prison Breakről (messze elvárások alatt) is. Az a baj, hogy rengetegen lesznek úgy, mint én voltam pl. ezzel a kettővel. Egyszerűen szinkronosan kiütést kaptam mindkettő nézésekor. Ha az ember megszokott egy hangot, akkor nehezen fogad el mást. Különösen ha annak hangszíne még köszönőviszonyban sincs az eredetivel. Lostból két rész után hagytam abba a szinkronos verziót, Prison Breakből az első rész közepénél. A másik pedig épp most január elején bizonyosodott be kint az USA-ban. Megpróbálták ismételni a Heroes-t és még a gyenge ismétlések nézettségét is alig hozta, vagyis a Heroes az átlagnézőnél egyszer nézhető sorozat. Aki látta a netről és nem comic-fan, az még egyszer nem fog leülni Heroes-t nézni. A comic-fanok pedig egy nagyon kis szelet csak abból a 1,3-1,5 millióból, amennyi az elfogadható szint lenne, ha meg akarná a TV2 akasztani az RTL Klubot.
Tyler-x:
Az hogy a Heroes nem lenne sikeres eléggé kétkedve fogadom-szerintem ennél a sorozatnál döl meg a papírforma és mindenki bele lesz buzulva...
A jericho szerintem is sikers lesz-de kérdés az hogy ha ilyen sok sorozat lesz akkor minden este a képernyőt fogjuk e bámulni?
killjoy:
--- Idézetet írta: Galen ---Nálunk az Orosztanár lusta volt felálni és fénysebességgel megküldte a krétát. És még neked kellett visszavinni. Ha nagyon rossz voltál akkor kaphattál még a Killjoy által említett tasliból is.
--- Idézet vége ---
Na ja! Aztán nézd meg mi lett belőlünk!
Galen:
--- Idézetet írta: killjoy ---Én még abban az időben jártam iskolába, amikor ha lekevert egy pofont a tanár, akkor azt 1. okkal tette, 2. mondhatni megköszöntük, mert pontosan tudtuk, hogy valahol azt a pofont értünk kaptuk és nem ellenünk.
--- Idézet vége ---
Nálunk az Orosztanár lusta volt felálni és fénysebességgel megküldte a krétát. És még neked kellett visszavinni. Ha nagyon rossz voltál akkor kaphattál még a Killjoy által említett tasliból is.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése