HálóZsák fórumok > OFF topik
Filmek, zenék
Sepi:
Én azt figyeltem, hogy idén kivételesen nem volt a Reszkessetek Betörők egyik magyar csatornán sem. De tényleg igaz, hogy semmi változatosság nincs a karácsonyi műsorokban. Ezért van elegük az embereknek már ilyenkor a tv-ből. Én ilyenkor be sem kapcsolom a tv-t, csak ha dvd-t akarok nézni.
Tyler-x:
Ja főleg amikor karácsonykor és húsvétkor a kereskedelmi csatornák fennálása óta mindig ugyanazokat a filmeket adják le... Leglább valami változatosság lenne, de nincs állandóan télapu,meg mentsük meg a krácsonyt meg reszkessetek betörők-van ithon vagy 40 csatorna és csak a szar jön rajt(persze akadnak kivételek csak elég kevés)
tomgrey:
--- Idézetet írta: Tyler-x ---A jericho szerintem is sikers lesz-de kérdés az hogy ha ilyen sok sorozat lesz akkor minden este a képernyőt fogjuk e bámulni?
--- Idézet vége ---
Közeledik a nyugat jótékony hatása...Bár én részemről nem bánnám. Inkább egy sorozat, mint a Piedone Afrikában 32846528458254. ismétlése.
killjoy:
Űberfrankó eredeti Hegylakó szinkron... Ezzel kapcsolatban meg én dühöngtem az Xpress fórumán a DVD megjelenésekor. Hát lehet, hogy megszoktuk, lehet, hogy szálóigévé vált jó néhány mondat, de hogy a szinkronrendezőnek el kellett volna tördelni mind a két kezét, az biztos. Akinek lehetősége van, az nézze meg azt a jelenetet angolul és utána magyarul, ahol Ramirez megjelenik. Hát a k...a anyját annak, aki az eredeti magyar szinkronért volt a felelős!
Tyler-x:
Volt még egy vigjáték sorozat a bajorimivel amit a barátok közt ellen állítottak hadrendbe, aztán ott van a tea konkurenciája a limonádé aztán még ide vehető hajó andrás összes müsora, aztén a tv 2 heti hetes konkurenciamüsorai , az első amikor ribancok ugattak a második a buzera, de ott van az rtl-klub üstökös címü müsora ami kihozta az or for láv formácíóju csucsszuper egyszámos bandát és a tv2 párhuzamosan futó szupersztárt ami a másik nagyon sikeres bandához vezett a Sugar and Spice -hoz...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése