HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (1806/2259) > >>

Daredevil:
Lambert eredti szinkronja a Hegylakó 1-ben Szakácsi Sándor volt.

Galamb:

--- Idézetet írta: Tyler-x ---A doktor ház még csak a 3-dik évdnál tart? Nem tudom de az a fószer eléggé zakant...
Ja és már tényleg nem sántít?
--- Idézet vége ---
Hát egyszer asszem valami ketamint inekcióztak a gerincébe, utána jól volt, der aztán azt hitte tévedett egy beteggel kapcsolatban, és a bűntudat miatt abbahagyta az edzéseket, és vissasántult.

Tyler-x:
A doktor ház még csak a 3-dik évdnál tart? Nem tudom de az a fószer eléggé zakant...
Ja és már tényleg nem sántít?

tomgrey:
Téli szünetre vonult, de mindjárt jön. 9-én indul a 311el. Honnan szeded egyébként? (priv ha gondolod)

Galamb:
Szerintem azért idén annyira nem volt gáz a karácsonyi tv műsor, adtak sok tévépremiert. Engem csak az zavart, hogy jobb filmeket 10 meg 11 után adták.

--- Idézet ---Galen hozta fel példának a Hegylakót, amin egyszer már szerintem én is dühöngtem, bár lehet, hogy a Whadafakban.
--- Idézet vége ---
Gondolom az rtl klub féle újraszinkronizálás a szidás tárgya. Hát tényleg hülye ötlet volt Kauczky-nak adni a szerepet. Eredeti szinkronban ki szinkronizálta Lambert-et?
 Amúgy meg bocs, hogy itt kérdem, de a Dr. House rajongói oldal elég használhatatlan, angolul meg nem nagyon tudok. szóval tudja valaki, mi van az öreg sánta-seggfejjel? Mert ahonnan én szedem, ott már régóta csak a 3*10 van fenn. Előre is köszi a válaszokat!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése