HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (181/2259) > >>

Aldarion:

--- Idézetet írta: Farek - 2019. Június 25., 09:04:09 ---Baszki, szerintem a Fekete Özvegyet forgatják itt, a melóhelyemtől pár utcányira, a Parlamenttől nem messze. Ott sétáltam el a mobil büféjük mellett munkába jövet, meg volt ott egy tetőkamerával felszerelt matt fekete kocsi is, ahhoz hasonló, amiben Fury menekült a Tél Katonájában.

--- Idézet vége ---
Tegnap meg a Keletiben forgattak. Láttam egy Pinewood logós teherautót és egy "Black Widow" logós összecsukhatós széket. Emellett egy rakás kamu reklámot és padot - tökre állomás hangulata lett tőle a Keletinek - valamint egy rakás csöves csatitsztát ücsörögni egyen sminkben a fal tövén, mint verebek a dróton.

KiD:

--- Idézetet írta: Farek - 2019. Június 25., 09:04:09 ---Baszki, szerintem a Fekete Özvegyet forgatják itt, a melóhelyemtől pár utcányira, a Parlamenttől nem messze. Ott sétáltam el a mobil büféjük mellett munkába jövet, meg volt ott egy tetőkamerával felszerelt matt fekete kocsi is, ahhoz hasonló, amiben Fury menekült a Tél Katonájában.

--- Idézet vége ---

Logikus lenne.

Amúgy a Pókösztönt már mióta várom, hogy mikor lesz végre Péter bizsergés, végre egy igazán okos döntés az mcu alkotóitól.  :worship: :worship:

Farek:
Baszki, szerintem a Fekete Özvegyet forgatják itt, a melóhelyemtől pár utcányira, a Parlamenttől nem messze. Ott sétáltam el a mobil büféjük mellett munkába jövet, meg volt ott egy tetőkamerával felszerelt matt fekete kocsi is, ahhoz hasonló, amiben Fury menekült a Tél Katonájában.

Galen, aki ezt kitalálta, annak kijár a f**korbács.  :dry:

Galen:
https://hu.ign.com/pokember-hazateres-2/50144/news/uj-neve-van-a-pokosztonnek-az-mcu-ban-es-jobb-lesz-ha-megkapaszkodtok

Galen:

--- Idézetet írta: Farek - 2019. Június 21., 13:43:24 ---
--- Idézetet írta: Micho - 2019. Június 21., 13:38:37 ---Én úgy emlékszem, moziban is volt  :badteeth:

--- Idézet vége ---
:worship: :worship: :worship: :worship: :lol: :lol: :lol: :lol:

--- Idézet vége ---
Ez tényleg fasza volt.  :badteeth: :badteeth: :badteeth: :badteeth: :badteeth:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése