HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (1800/2259) > >>

Sepi:
Hát igen, csak akkoriban Casper és Denise is még csak feltörekvőben lévő szinészek voltak, akik addig csak maximum sorozatokban vagy B kategóriás filmekben kaptak kisebb szerepeket. A kritikusok meg mindent lehúznak, nekik semmi nem jó, maximum ami már nagyon szar, az tetszik nekik. Én ezért nem hallgatok a kritikusokra, vagy az amerikai filmakadémia által osztogatott díjakra. Azt sohasem azok kapják akiknek kellene. Láttam már nagyon sok nagyon jó szinészi alakítást, amiért én speciel oscar-díjat adtam volna, de annak a szinésznek nem adtak, még csak szóba sem jött a lehetősége. Például Tim Robbinsnak a Remény Rabjai című filmben nyújtott alakításáért simán adtam volna, de Michael Clarke Duncan is kapott volna tőlem a Halálsoron-ban teljesített felejthetetlen alakításért. Persze ez teljesen szubjektív.

pepo05:
Oké, de én soha nem is vártam el egy ilyen filmtől egy Oscar díjas színészi alakítást sem. Szvsz Rico(Casper van Dien--vagy hogy kell leírni) jó volt. A tanár fószert is láttam komoly szerepekben már, és Danise Richards
sem éppen a legutolsó a színészek között.

Sepi:
Ha jól tudom a rajzfilmeket is kiadogatták dvd-n, legalábbis a borítóit már láttam. Nagyobb áruházakban kell körülnézni, kb 990 Ft lehet egy lemez.
A filmet szerintem sokan azért húzzák le, mert nem valami nagy benne a szinészi alakítás. De azt akkoriban is mondták (1997-ben), hogy a speciális effektek annyi pénzt elvittek a keretből, hogy nem maradt már elég megfelelő szinészek leigazolásához. Azóta persze már párnak sikerült egy kisebb karriert befutnia, de az akkori produkcióik nem voltak valami fényesek.

Tyler-x:
Nem tom-szerintem is türhető.. Nem tudjátok valahonnan meg lehet szerezni a rajzfilmsorozatott?

pepo05:
Kicsit visszatérve...vajon miért húzták le a kritikusok annyira a Csillagközi Inváziót? Én is imádom.  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése