HálóZsák fórumok > OFF topik

Filmek, zenék

<< < (1797/2259) > >>

Punkológus:
Igen az jelenet szőrnyű volt, plussz én azzon hergeltem fel magam, mikor bemennek arra a bázisra, ahol már mindenki meghalt. Ott még a zene is úgy lett elvágva, hogy színte fizikai fájdalmat okozott  

pepo05:
Teljesen osztom haragodat Punkológus! Engem is nagyon idegesített. Ráadásul, amikor Zender(megint remélem, hogy jó írtam) agyát kiszívja a főmufti rovar, az olyan bénán vágták meg, hogy leesltem az ágyról...        

Jut eszembe: a Remény rabjai nincs meg valakinek fekete DVD-n? Mert az xpressen és a netpiacon is joglejárat miatt nem értékesítik, Vagy valahonnan meg lehetne rendelni?

Gabe:

--- Idézet ---Ja! És Surface felirat. Nem olyan gyorsak azok akik kitették torrentre  Szerény emlékeim szerint az utolsó rész felirata valamikor tavaly tavasszal készült el, egy-két héttel az USA-beli adásba kerülés után
--- Idézet vége ---

na jó, de edig idehaza most került a köztudatba a sorozat, úgyhogy netes sorozatfüggőkön kívül nemigen érdekelhetett volna mást. Úgyhogy logikus hogy most tették fel, a film első részének a bemutatása után, hisz most lehet rá esetlegesen komolyabb érdeklődés.

reklámok: az ortt óránként 12 perc reklámot engedélyez, amit a seggfejek maximálisan ki is használnak, hogy kapnák be  .

Punkológus:
Na látom más is nézte a Csillagközi Inváziót. Hát ez a mocskos szemét retek klub. Csak tudnám, hogy erre mi szükség volt? Mi a francért kellett ezt a filmet is szétcenzúrázni? Én már azon húztam a számat, mikor a Gibson féle Hazafi-ból kivágták a torkonszúrást, de még oké, el tudtam fogadni. De ez! Ez már a pofátlanság teteje volt. Kint van a 18-as karika, nem főműsoridőben megy le és mégis... Már a kiképzés során néztem nagyokat, mikor kivágták azt mikor a szőke srácnak kést dobnak a kezébe. Viccelődtem is magamba, hogyha ez lesz a tendencia, akkor a film háromnegyedét kivágják? És kivágták... Szavak nincsenek rá, hogy mennyire tették idegesítővé a filmet ezzel, érthetetlen vágásokat és hírtelen félbeszakadó jeleneteket kaptunk. Megmagyarázhatatlan dolgokat. Értelmetlen hülyeségeket. Az egészböl nekem az jöt le: 1. Mocskosul nem tisztelik a nézőket, ha képesek voltak eléjük adni a vágás miatt ennyire élvezhetetlen valamit 2. Egyáltalán nem tisztelik a film készítőit, szereplőit sem. Tudtommal azért van alkotói szabadság, hogy az emberek olyan filmet csináljanak, ami az ő ízlésüknek megfelelő, amit szeretnének vászonra álmodni, azt vászonra álmodják. Egy ilyen piszlicsáré csatornának viszont egyszerűen nincs joga (szerintem) összekaszabolni egy filmet. Ez sértés mind a készítők felé, mind a nézők felé, akit már megint sikeresen taknyos hülyegyereknek néznek. Csak tudnám, hogy akkor egyáltalán minek tűzték műsorra ezt a szerencsétlen filmet? Mire volt jó ez?

Tyler-x:
Tényleg a köjökklubban nyomatták-jónás rita-hajrápirosakhajrásárgák...
Mit le nem tudtak nyomni tv-ben...  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése